Βολές Χαριτόπουλου κατά διοίκησης ΕΠΣ Θράκης για διορισμό μη Κομοτηναίων Ενωσιακών προπονητών

Καρφιά για την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης πέταξε ο προπονητής της Ελπίδας Σαπών Βασίλης Χαριτόπουλος για το θέμα της επιλογής ενωσιακών προπονητών.

«Αν ξαναγίνονταν τα Regions’ και δεν κατέβαζε ο δικός μας ο Νομός Ροδόπης ομάδα αλλά κατέβαζε για παράδειγμα ο Νομός Δράμας, και έκανε για παράδειγμα ο Νίκος Μπαχαρίδης τα χαρτιά του εκει, θα τον παίρνανε; Εμείς στην ΕΠΣ Θράκης γιατί είχαμε προπονητή από την Δράμα;», αναρωτήθηκε ο Βασίλης Χαριτόπουλος σε μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην LegaTv του Γιώργου Σκουταρίδη.

«Η αναγνωριση η κύρια για έναν προπονητή είναι απο τους αντιπάλους, όμως σε ορισμένα θέματα, οφείλει να υπάρχει και αναγνωριση από την Ενωση. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Regions. Καταλαβαίνω να μην θέλουν προπονητή που να εργάζεται σε κάποια ομάδα. Ολοι οι προπονητές όμως είχαν ομάδα; Εχουμε καλούς προπονητές. Ο Γεμενετζής, Μπαχαρίδης, ο Ζόραν, ο Δίγκας, όλοι είχαν ομάδα;», είπε ο Χαριτόπουλος.

Και κατέληξε: «Εγω εκείνο το διάστημα είχα μόλις φυγει απο το Σουφλί. Ηταν στα μέσα της χρονιάς και δεν είχα ομάδα. Και επελέγη από την ΕΠΣ προπονητής από αλλού, από άλλον νομό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν με κρίνουν προφανώς ικανό. Αντιθετα, αν εκανε ενας δικος μας οπως ο Μπαχαριδης έκανε τα χαρτιά του για την ΕΠΣ της Δράμας, στον δρομο της στροφής του Αμυγδαλεωνα θα τον σταματουσαν και δεν θα τον αφηναν να πλησιασει…».

Οι βολές του Βασίλη Χαριτόπουλου προς την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης έχουν σαφέστατη αναφορά, έστω και αν δεν κατονομάζεται, στον Νίκο Ιωσηφίδη που κατάγεται από την Δράμα και πριν αναλάβει σημαίνοντα ρόλο στην τοπική Δόξα και το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΛ, είχε διατελέσει ενωσιακός προπονητής μετά το περιπετειώδες τέλος της συνεργασίας του με τις ακαδημίες του Πανθρακικού.