O γυμναστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!

O Kώστας Χατζηχρήστος, γυμναστής της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ένας από τους κορυφαίους προπονητές δύναμης και φυσικής κατάστασης στην Ευρώπη θα είναι εισηγητής στο κυριακάτικο διαδικτυακό σεμινάριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, «Προπόνηση δύναμης στην Καλαθοσφαίριση».

Συγκεκριμένα στο σεμινάριο που είναι στο πλαίσιο του 28ου Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί η ανάλυση των ικανοτήτων που απαιτούνται στην καλαθοσφαίριση, ο ρόλος της προπόνησης δύναμης στην απόδοση σε όλες τις περιόδους μια αγωνιστικής χρονιάς και ο τρόπος σχεδιασμού προγραμμάτων μυϊκής ενδυνάμωσης.

Ο Κώστας Χατζηχρήστος που συνεργάζεται με τον Δημήτρη Ιτούδη στην «ρωσική αρκούδα», είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για τέτοια θέματα, αφού είναι ιδιοκτήτης του μοναδικού ιδιωτικού προπονητικού κέντρου στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην προετοιμασία κι αποκατάσταση αθλητών υψηλού επιπέδου. Μερικοί από αυτούς είναι οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο δικός μας Σοφοκλής Σκορτσανίτης.

Επιπλέον έχει εργαστεί ως γυμναστής σε διάφορα αθλητικά κέντρα όπου είχε την ευκαιρία να προπονήσει αθλητές από το NFL και το NBA και ακόμη ήταν υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας μπάσκετ του πανεπιστημίου της Geotgia. Στη Ελλάδα υπήρξε γυμναστής του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το πρωί της Κυριακής και το κόστος συμμετοχής στο συγκεκριμένο webinar ανέρχεται στα 30 ευρώ.