ΕΠΣ Θράκης: Με Ζόραν Στοΐνοβιτς στον πάγκο και φέτος η ανανεωμένη Δόξα Γρατινής

Για μια ακόμη σεζόν στον πάγκο της φιλόδοξης αλλά ανανεωμένης και αρκετά αλλαγμένης Δόξας Γρατινής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης θα καθίσει ο Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Ο Στοΐνοβιτς φέτος συνεχίζει στην ομάδα της Γρατινής που θα αγωνίζεται πιθανότατα μετά από χρόνια στην ανακαινισμένη έδρα της στο χωριό, με στόχο μια πορεία πρωταθλητισμού με στόχο την τετράδα και με αρκετά φιλόδοξα παιδιά.

Στο παρελθόν ο Σέρβοέλληνας κόουτς αγωνίστηκε σε Άρη, Τρίκαλα, Παναιτωλικό και Πανθρακικό, προ μιας πενταετίας έφτασε κοντά στον Άρη της Γ’ Εθνικής του Άλεξ Κάλας σαν αντικαταστάτης του Πάολο Κάμπος, ενώ μετά την φυγή του Γιάννη Χατζηνικολάου έκατσε ως head coach στον πάγκο του Πανθρακικου στην Α’ Εθνική, όπου για χρόνια ήταν προπονητής των ακαδημιών του και στις ομάδες Κ15 και Κ19.

Μετά την διάλυση του Πανθρακικού έκατσε στον πάγκο της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου στην Γ’ Εθνική και ήταν τεχνικός σύμβουλος στην Σπάρτη στην Football League, ενώ προπέρυσι ανέλαβε την Δόξα Γρατινής μετά την φυγή του Γιώργου Δίγκα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.