Super League: Αρνητικά όλα τα τεστ των παικτών του ΑΟΞ στην τελική ευθεία για Βόλο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Βόλο, έπειτα και από τη σημερινή (11/6) απογευματινή πρόπονηση.

Ιδιαίτερη έμφαση στο τακτικό κομμάτι έδωσαν ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ όλοι οι παίκτες δείχνουν για τον πρώτο αγώνα στην μετά-κορονοϊού εποχή.

Παράλληλα, αρνητικά βγήκαν τα τεστ για τον κορονοϊό που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του ΑΟΞ αναφέρει τα εξής:

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας βρίσκεται η Xanthi FC που το Σάββατο (19:15) στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα αντιμετωπίσει για την 2η αγωνιστική των Play Out τον ΝΠΣ Βόλου. Ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε τομείς της τακτικής ανεβάζοντας την ένταση των ασκήσεων με τους ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από 104 μέρες. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν την Τετάρτη για τον Covid-19 ήταν και πάλι αρνητικά. Μετά την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας, ενώ διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών), με α’ βοηθό τον Αντώνη Καρατζίκα (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Άγγελο Ζήρδα (ΕΠΣ Αθηνών), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Αναστάσιο Σιδηρόπουλο (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) και διαιτητή AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).