ΕΠΣ Θράκης: Αποχαίρετησε τον Πανθρακικό ο Άγγελος Μπόσκος

Έπειτα από δύο συνεχόμενες επιτυχημένες σεζόν με τον Πανθρακικό, ο Άγγελος Μπόσκος αποχαιρετά τους «Πράσινους» και την Κομοτηνή.

Ο 22χρονος υψηλόσωμος τερματοφύλακας από την Δράμα αποχωρεί ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας ως βασικός πορτιέρο του Πανθρακικού, καθώς βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης τον κύκλο των σπουδών του στη ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ και θα αποχαιρετήσει την Κομοτηνή.

Ο Μπόσκος αγωνίστηκε στους «Πράσινους» της Κομοτηνής από το καλοκαίρι του 2018, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε στον Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου στην Γ’ Εθνική. Είχε ξεκινήσει από την Δόξα Δράμας και συνέχισε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, πριν ξαναγυρίσει ως βασικός τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της οικογένειας του Πανθρακικού ολοκληρώνει τον κύκλο των σπουδών του στη ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ και αποχαιρετά την Κομοτηνή.

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπόσκο, που για δύο χρόνια υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας και φεύγει από την Κομοτηνή γεμάτος όμορφες “Πανθρακικές” αναμνήσεις…

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εύχεται στον Άγγελο κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής του καριέρας και μόνο όμορφες στιγμές στη ζωή του…