Χωρίς επίσημα τουρνουά μπιτς βόλεϊ το φετινό καλοκαίρι στη Θράκη και την υπόλοιπη Ελλάδα λόγω Covid

Τέλος στα όνειρα και την προετοιμασία όλων των Θρακιωτών αθλητών του μπίτς βόλεϊ βάζει η ΕΟΠΕ με την αναβολή όλων των διοργανώσεων της εποπτείας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομοσπονδία οδηγείται στην αναβολή όλων των πρωταθλημάτων και των τουρνουά υπό την αιγίδα της, κάτι το οποίο προκαλεί έντονο πονοκέφαλο καθώς είχαν προγραμματισθεί δύο μεγάλα τουρνουά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι και θα επέφεραν ουσιαστικά κέρδη, όπως σχολιάζει το sportsfeed.

Παρ΄ όλα αυτά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για τα υπόλοιπα τουρνουά είτε αυτά είναι τοπικά σε νομούς είτε ερασιτεχνικά και με ποίες προϋποθέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη είναι γροθιά για τους Θρακιώτες αθλητές οι οποίοι άρχισαν ήδη να προετοιμάζονται για τους καλοκαιρινούς αγώνες και το φετινό όνειρο των διακρίσεων θα χαθεί φέτος. Η Θράκη παραδοσιακά πρωταγωνιστεί με αθλητές της στα τουρνουά της άμμου τα τελευταία χρόνια: από τις προ επταετίας επιτυχίες των Κοντστάθη – Καβαρατζή μέχρι πιο πρόσφατα τις σταθερές παρουσίες και επιτυχίες του Γιώργου Τερζόγλου, του Ραφαήλ Μπανιώτη, των Θωμά και Ανέστη Δημητριάδη και πολλών άλλων…