Ξανά στα πράσινα ο Παπουλής προκαλώντας μεγάλες ανατάραξεις στην Κύπρο!

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ της Ομόνοιας και του Φώτη Παπουλή, ώστε ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της και να φορέσει ξανά πράσινη φανέλα.

Έπειτα από μια οκταετία στην Κύπρο και στον Απόλλωνα, όλα δείχνουν ότι ο Παπουλής θα παραμείνει όπως φαίνεται στο νησί (είχε ακουστεί και για επιστροφή στον ΟΦΗ), αλλά θα αλλάξει ομάδα για χάρη της πρωταθλήτριας Ομόνοιας.

Οπως αναφέρουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο 35χρονος Ελληνας ακραίος επιθετικός, που αγωνίζεται το καλοκαίρι του 2012 στον Απόλλωνα, ήρθε σε συμφωνία με την Ομόνοια και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η συμφωνία αυτή έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του πρόεδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη. Αιτία είναι η αθέτηση της «συμφωνίας κυρίων» των κορυφαίων έξι ομάδων του κυπριακού ποδοσφαίρου (Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ, ΑΕΛ).

Η συμφωνία αυτή αφορούσε στις σχέσεις των συλλόγων για τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις μεταγραφές. Είχε συμφωνηθεί να μην υπάρξει πλειστηριασμός ανάμεσα στις ομάδες όταν αποκτούσαν ή έδιωχναν ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, είχε συμφωνηθεί ότι δεν θα προσέγγιζε η μία ομάδα την άλλη, για ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήταν σε διαπραγμάτευση για ανανέωση του συμβολαίου τους, όπως στην περίπτωση του Παπουλή.

Στην Ομόνοια δεν προτίθενται να κάνουν πίσω, παρά τις όποιες αντιδράσεις κι αν υπάρχουν από τον Απόλλωνα, καθώς κρίθηκε πως ο Φώτης Παπουλής μπορεί να «κουμπώσει» με το σύνολο και να δώσει τις λύσεις που θέλει ο προπονητής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο η μεταγραφή του έχει ανεβάσει κατακόρυφα το θερμόμετρο στο κυπριακό ποδόσφαιρο…