Μετα τον ΠΣΑΤ εντάχθηκε επισήμως και στην ΕΣΗΕΜ-Θ ο Εβρίτης Βασίλης Στοάκης!

Όπως ανακοίνωσε η Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, ο θρακιώτης δημοσιογράφος – αθλητικογράφος Βασίλης Στοάκης, εγγράφηκε ως τακτικό μέλος, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης ανήκει ήδη εδώ και μερικούς μήνες στον Παννελήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), ενώ πέρυσι ήταν υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Πανθρακικού και υπεύθυνος Επικοινωνίας του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής.

Πάντα διατηρεί και την προπονητική του ιδιότητα στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης της ΑΕ Κομοτηνής. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που εγγράφηκαν ως νέα μέλη:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, εγγράφονται ως τακτικά μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης οι ακόλουθοι συνάδελφοι:
Ιωάννα Λούσιου
Δημήτριος Μαβίδης Πέσιτς
Ιωάννης Παπαδόπουλος

Δέσποινα Πολυχρονίδου
Βασίλειος Στοάκης
Αχιλλέας Τσακαλίδης

Τυχόν ενστάσεις κατά της απόφασης του ΔΣ για τις παραπάνω εγγραφές μπορούν να υποβάλλουν μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ μέσα σε 10 ημέρες από της έκδοση αυτής της Ανακοίνωσης (έως τις 20 Ιουνίου 2020). Οι ενστάσεις πρέπει να απευθύνονται στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση το νέο Καταστατικό της Ένωσης, αιτήσεις εγγραφής στην  ΕΣΗΕΜ-Θ υποβάλλονται ανά πάσα στιγμή. Για τη διαδικασία που απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από εδώ: Προϋποθέσεις Εγγραφής στην ΕΣΗΕΜ-Θ»