Κρούσεις σε ΑΕ Κομοτηνής και Άθλο Ορεστιάδας για ενδεχόμενο ανόδου στην Volley League

Με τα πρωταθλήματα τα οποία βρίσκονται υπό την σκέπη της ΕΟΠΕ να έχουν διακοπεί οριστικά και πλέον μόνο τα πλέι οφ της Volley League να έχουν παραμείνει να πραγματοποιηθούν, οι πρώτες φήμες για αποχωρήσεις από την μεγάλη κατηγορία και συμπλήρωση των θέσεων από άλλες ομάδες έχουν ξεκινήσει.

Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν πληροφορίες που ήθελαν τον Μίλωνα αν και πρώτος από τον Νότιο Όμιλο της Α2 Ανδρών να αποχωρεί από την Volley League, κάτι που θα φανεί αν θα επιβεβαιωθεί ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί φυσικά και ο «δικός μας» Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναφορικά με το που θα βρίσκεται του χρόνου.

Το γεγονός αυτό κινητοποιεί την Λίγκα σε διαδικασίες εναλλακτικών σχεδίων και στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, έχουν ήδη γίνει κάποιες ανεπίσημες κρούσεις σε ΑΕ Κομοτηνής και Άθλο Ορεστιάδας για την πλήρωση κάποιας κενής θέσης που θα προκύψει στην Volley League από κάποια αποχώρηση ομάδας.

Επρόκειτο για συζητήσεις που ήταν σε καθαρά θεωρητικό και περισσότερο διερευνητικό επίπεδο, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται από την μια πλευρά θετικές σε πιθανό παράθυρο ανόδου στα μεγάλα σαλόνια αλλά από την άλλη να διευκρινίζουν ότι δεν θέλουν να ξεφύγουν οικονομικά σε μια δύσκολη περίοδο, προτιμώντας να συνεχίσουν με την ίδια λογική που πορεύονται τα τελευταία χρόνια, των λίγων αλλά ποιοτικών βημάτων μπροστά χωρίς υπερβολές και οικονομικές υπερβάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρχουν τέτοιες κρούσεις, γίνεται αντιληπτό ότι πάμε για ένα καυτό καλοκαίρι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατ’ αρχήν αν θα διατηρηθεί στα μεγάλα σαλόνια ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και σε δεύτερο βαθμό αν κάποια ομάδα εκ των ΑΕ Κομοτηνής και Άθλου Ορεστιάδας θα κληθεί να ανέβει στην Volley League και εφόσον συμβεί αυτό, τι τελικά θα πράξει. Γιατί τα λόγια από τις πράξεις συχνά διαφέρουν και ενίοτε αρκετά…