ΕΣΠΕΘΡ: Τέλος τα αναπτυξιακά με απόφαση ΕΟΠΕ! Πώς επηρεάζονται οι Θρακιώτικες ομάδες

Όπως φαίνεται και παρα τα όσα έλεγαν οι ιθύνοντες της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΘΡ τις προηγούμενες ημέρες τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ δεν θα πραγματοποιηθούν.

Όπως αναφέρει το sportsfeed η Ομοσπονδία είχε τις τελευταίες ημέρες αρκετές επαφές με τις Τοπικές Ενώσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων αυτών τα οποία με ειδική προκήρυξη είχαν μετατεθεί για Αύγουστο και Σεπτέμβρη με μοναδική ίσως αλλαγή να υπάρξει σε έφηβους και νεάνιδες.

Όσον αφορά τις ομάδες της Θράκης αυτές που επηρεάζονται είναι οι ομάδες των παίδων που βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις που δίνουν πρόκριση για το Πανεπαρχειακό, δηλαδή οι ΑΟ Ορεστιάδας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Άθλος Ορεστιάδας. Επίσης, στις κορασίδες δεν είχαν προλάβει να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και μοιραία τερματίζεται η σεζόν για τις ομάδες των Γαία Δράμας, Ανδροσθένη Θάσους, Αμυγδαλέωνα Καβάλας, ΑΟ Καβάλας, ΑΟ Χρυσούπολης, Ακαδημία Κομοτηνής, Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης και Νίκη Αλέξανδρούπολης.

Τα προβλήματα είναι σίγουρα πολλά όπως ότι η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου χρειάζεται χρήματα και από την ΕΟΠΕ αλλά και από τις ομάδες, χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν εννοείται ενώ και ο κορονοϊός είναι ακόμη δίπλα μας. Τέλος υπάρχουν σκέψεις από πλευράς ΕΟΠΕ οι ηλικιακές ομάδες που συμμετέχουν φέτος και του χρόνου δεν θα συμμετείχαν να μην αλλάξουν, δηλαδή να ανέβουν κατά ένα έτος για την επόμενη χρονιά τα ηλικιακά όρια.