Βόμβες Ουσταμπασίδη: «Να φύγει τώρα ο Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ, ιδανική λύση ο Πάμπλο Γκαρσία»

Κοφτός, ξεκάθαρος και χωρίς να κρύβει τα λόγια του εμφανίστηκε ο Νίκος Ουσταμπασίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο νυν τεχνικός της Ενωσης Αλεξανδρούπολης στο παρελθόν ήταν βοηθός προπονητή του Γιώργου Γεωργιάδη στον ασπρόμαυρο πάγκο και έχει ξεχωριστή σημασία οτιδήποτε λέει για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Υποστήριξε λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και θα πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα ο Αμπέλ Φερέιρα για να μπορέσει η ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά και τη δεύτερη θέση.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει ότι ιδανική λύση για την διαδοχή του θα ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως επιθυμεί και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ουσταμπασίδης:

«Νομίζω σε κάθε ομάδα αποκλειστική ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει έχει ο προπονητής και σε αυτή την περίπτωση είναι ο Αμπέλ Φερέιρα. Υπάρχει και το Κύπελλο και ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να παίρνει και να διεκδικεί τίτλους. Κρίνοντας τη φετινή σεζόν μόνο πετυχημένη δεν είναι του Πορτογάλου και θα πρέπει τώρα να γίνει αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει ο Δικέφαλος να κατακτήσει το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ ο σύλλογος. Ο προπονητής που θα είναι στην ομάδα πρέπει να είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί σε όλες τις συνθήκες κι αυτός που θα ξέρει τι εστί η ομάδα. Ο Πάμπλο Γκαρσία θα μπορούσε να ήταν μια ιδανική λύση για τον ασπρόμαυρο πάγκο».