Super League: Μετά την 2η αγωνιστική το εξ αναβολής παιχνίδι Ξάνθη – Ατρόμητος

Τα 29 κρούσματα που ανακοινώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης ακύρωσε κάθε σκέψη που ενδεχομένως υπήρχε για να οριστεί εντός της εβδομάδας το αναβληθέν παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Η αναμέτρηση αρχικά είχε οριστεί για το περασμένο Σάββατο, μετά αναβλήθηκε για 24 ώρες και πήγε Κυριακή και τελικά αναβλήθηκε επ’ αόριστον με τις πρώτες πληροφορίες να τοποθετούν τον αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη, ανάλογα βέβαια με τα αποτελέσματα στην δειγματοληψία του πληθυσμού στην Ξάνθη.

Τα πρώτα αποτελέσματα από αυτήν την δειγματοληψία δεν είναι εθαρρυντικά και δεδομένου ότι απαιτείται να υπάρξουν τουλάχιστον δύο 24ωρα πριν για να οριστεί ένα παιχνίδι, γίνεται αντιληπτό ότι αυτό δεν μπορεί να διεξαχθεί αυτήν την εβδομάδα.

Ετσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να οριστεί από Πέμπτη και μετά, καθώς τόσο η Ξάνθη όσο και ο Ατρόμητος έχουν αγώνες το Σάββατο (η μεν Ξάνθη στο Βόλο, ο δε Ατρόμητος με τη Λαμία στο Περιστέρι). Πιο πριν δεν μπορεί πλέον λόγω έλλειψης χρόνου.

Αυτόματα το παιχνιδι «πάει» για μετά και τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ. Ισως για την άλλη Τετάρτη 17 Ιουνιου, ίσως και για την μεθεπόμενη στις 24 Ιουνίου, ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας στην Ξάνθη.

Ηδη εξετάζεται πάντως και το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να διεξαχθεί εκτός Ξάνθης, ενώ με αυτά τα δεδομένα εν αμφιβόλω πλέον τίθεται (αν και μεσολαβούν 13 μέρες ως τότε) και το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.