Με μαύρη μάσκα ο Τόρο στο πέρασμα τίτλου του Ολυμπιακού από την άδεια λόγω Covid-19 Τούμπα

Με γκολ του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός πέρασε νικητής για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν από την Τούμπα και ουσιαστικά έληξε από την πρεμιέρα των πλέι οφ την όποια αγωνία θα μπορούσε να υπάρξει για το πρωτάθλημα της Super League.

O Ολυμπιακός θα κατακτήσει το 45ο πρωτάθλημα αφού με την νίκη επί του ΠΑΟΚ αύξησε στους 17 βαθμούς την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Μάλιστα η διαφορά είναι σε διψήφιο νούμερο ακόμα και αν δεν υπολογιστούν οι -7 βαθμοί από την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν σαφώς καλύτεροι και πιο έτοιμοι στον αγώνα, έκλεισαν τους διαδρόμους, είχαν καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι τους και φεύγουν δίκαια νικητές από την άδεια λόγω της πανδημίας του κορονοϊού Τούμπα. Από εκεί και πέρα, αίσθηση σε αυτό τοι πρώτο ντέρμπι προκάλεσαν οι εικόνες της νέας εποχής.

Για παράδειγμα, ο Ξανθιώτης αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης, που έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε, φόρασε σε όλη την διάρκεια του αγώνα μάσκα. Αίσθηση πάντως προκάλεσε ότι ο Τόρο προτίμησε μια μαύρη μάσκα, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του τριγύρω φορούσαν μιαν ερυθρόλευκη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.