ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Tα «συγχαρητήρια» Δημαρχόπουλου για την άνοδο του Αρίωνα Ξάνθης!

Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, κοινοποίησε μια δημοσίευση για την άνοδο ου Αρίωνα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική αλλά και το πρωτάθλημα που κατέκτησε η εφηβική ομάδα του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως η ομάδα τον έκανε περήφανο για τις επιτυχίες της, τόσο σε ανδρικό, όσο και σε εφηβικό τμήμα, ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια στους δύο προπονητές, Γιάννη Θερμό και Χρήστο Παπαδόπουλο για την εξαιρετική δουλειά τους.

Το μήνυμα του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου έχει ως εξής:

«Συγχαρητήρια, για την άνοδο του ΑΡΙΩΝ στην Γ’ Εθνική Ανδρών.Συγχαρητήρια, στον ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, που στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ ανακηρύσσεται πρωταθλητής, ως πρώτος στη βαθμολογία της ΤΕΛΙΚΗΣ φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων.Συγχαρητήρια, στον ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, στον ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΡΜΟ, στη Διοίκηση, στους προπονητές, στους αθλητές, που αποδεικνύουν περίτρανα τη σταθερή παρουσία του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ στην κορυφή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και όχι μόνο.Για μια ακόμη φορά, μας κάνετε περήφανους για την προοπτική συμμετοχής για 5η φορά σε τελικούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε τμήματα παίδων και εφήβων.Πέρσι, ο παίδας EYΣTAΘIAΔHΣ ΓIANNHΣ, ήταν μέλος και αθλητής της Εθνικής Ελλάδας στους παίδες. Καλή επιτυχία, τον Ιούλιο στους εφήβους, στα προκριματικά στην Θεσσαλονίκη για τους τελικούς στην Αθήνα. Μας γεμίζετε με υπερηφάνεια, όταν ξέρουμε ότι είστε μέσα στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας κι αυτό γίνεται για 5η φορά στην ιστορία του Συλλόγου. Είστε ο μοναδικός σύλλογος στην Περιφέρεια μας που το έχει κατορθώσει αυτό και εύχομαι να σας ακολουθήσουν και άλλοι.Σας εύχομαι, καλή επιτυχία. Δώστε όλα, όπως μόνο εσείς ξέρετε, όπως τα δίνετε όλα και μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια!!! Είμαστε δίπλα σας, όπως και σε όλα τα σωματεία και όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας!!!»