Γ’ Εθνική: Στην Πιερία επιστρεφει και παίρνει Θρακιώτες ο πρώην του Πανθρακικού Λεωνίδας Μπίλης

Την πρόσληψη του Λεωνίδα Μππίλη, Εβρίτη πρωην βοηθoύ προπονητή και γυμναστή στον Πανθρακικό το 2009 επί Αλμπερ Καρτιέ, ανακοίνωσε και επίσημα όπως αναμενόταν ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου. 

Φέτος δούλεψε στη Θύελλα Σαρακηνών, οδηγώντας τη στη σωτηρία στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο 51χρονος κατα το ημισυ Αλεξανδρουπολίτης και Κατερινιώτης προπονητής και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Pro, έχει κοουτσαρει και στην Γκανα την Dunkwa United.

Προπέρυσι δούλεψε στον Μακεδονικό και παλιότερα σε Άρη Παλαιοχωρίου, Καλαμάτα, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Μακροχώρι, Βατανιακό, Πόντιους Κατερίνης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αετό Σκύδρας, Ηρακλή, αλλά και στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ως βοηθός του Σαντος.

Μάλιστα έχοντας επαφές ακόμα με την Θράκη, κοιτά και παίκτες από την περιοχή σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS.

Η ανακοίνωση από την ομάδα της Πιερίας: «Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ βρισκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προχώρησε σε συμφωνία με τον καταξιωμένο προπονητή Λεωνίδα Μπίλλη, που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδος για την ερχόμενη σεζόν.
Επισης το τεχνικό τίμ της ομάδος θα αποτελούν:
Ο Ηλίας Μπζάκος ώς γυμναστής, ο Γιάννης Συμεωνίδης Προπονητής Τερματοφυλάκων και ο Γιάννης Αμανατίδης Αναλυτής Ποδοσφαίρου»
.