Γ’ Εθνική: Πρώην πορτιέρο των ΠΑΕ Θράκη και Δόξας Γρατινής ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Προπονητή ανακοίνωσε ο Απόλλων Παραλιμνίου με τον Νίκο Καραμπετάκη που ήταν και το φαβορί να παίρνει το χρίσμα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Δόξας Γρατινής την χρυσή περίοδο της ομάδας αλλά και της ΠΑΕ Θρακη ανακοινώθηκε από την ομάδα των Σερρών που πρωταγωνιστει τα τελευταία χρόνια στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Καραμπετάκης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Πιερέων και ακολούθησαν οι Άρης Ακροποτάμου, Νέστος Χρυσούπολης με τον οποίο κατέκτησε το τετραμπλ, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ως βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου για δύο χρόνια, η Δόξα Δράμας, ο Αγροτικός Αστέρας, ο ΟΦΗ ως βοηθός και πάλι του Παπαδόπουλου και του Χάιμε Βέρα, ο Ιάλυσσος Ρόδου και η Τρίγλια (στην φώτο με τον Παύλο Δερμιτζακη σε ματς που ήταν το τελευταίο του μετά την ήττα από την αγαπημένη του Καβάλα).

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στην θέση του τερματοφύλακα, ξεκινώντας από την ομάδα της Καβάλας, ενώ ακολούθησαν Ακράτητος, Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΕ Θράκη, Ορφέας Ελευθερούπολης, Δόξα Γρατινής, Νέστος Χρυσούπολης και ΑΕ Πιερέων, η οποία ήταν ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πρώτος της προπονητικής.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Νικόλαο Καραμπετάκη. Νίκο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο μας. Συνεργάτες του θα είναι ο Θεόδωρος Καννάς, γυμναστής στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, και ο Προπονητής Τερματοφυλάκων Σωτήρης Τσακιρίδης».