ΕΠΣ Θράκης: Αποχώρησε ο Δανίδης από την Δόξα Σώστη

Παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας Σώστη αποτελεί ο Σάκης Δανίδης στην δεύτερή του θητεία μετά το διάλειμμα λίγων μηνών από την ομάδα.

Ουσιαστικά στην Δόξα Σώστη είχε την πρώτη του εμπειρία ως προπονητής μετά από μια μεγάλη καριέρα σε ομάδες της περιοχής, ακόμα και ως παίκτης προπονητής στο Κόσμιο. Μετά το τέλος της φετινής χρονιάς και τα επεισοδιακά παιχνίδια στα ημιτελικά του κυπελλου με την Δόξα Γρατινής έδωσε την παραίτησή του στην ομάδα η οποία τερματισε εκτος πλέι οφ και στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο 42χρονος Δανίδης και «μετρ» στις… ανόδους, έχει παίξει στην Α’ Εθνική με τον Πανθρακικό (βοήθησε στην ιστορική πρώτη άνοδό του στην Α΄ Εθνική), ενώ έχει ανόδους με την Αναγέννηση Επανομής, την Δόξα Γρατινής και θητεία ακόμα σε Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Λεωνίδιο, Εθνικό Αστέρα, Έβρο Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου ήταν και προπονητής-παίκτης.

Ο Δανίδης φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ έχει τον 10χρονο γιο του Χρήστο στις ακαδημίες της ομαδας στην Θεσσαλονίκη με τον μικρό να διακρίνεται ιδιαίτερα εκεί.

Η ανακοίνωση της Δόξας Σώστη: Ευχαριστούμε τον Σάκη Δανιδη που μεσούσης της σεζόν, παρά τις υποχρεώσεις του, ήρθε πάλι στο τιμόνι της ομάδας μας για να μας βοηθήσει την περσινή χρονιά και για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας ακόμα και τώρα.
Ευχόμαστε τα καλύτερα από αυτό το βήμα