Δεν βλέπει ισοπαλία ο Σάκης Τσιώλης στο ντέρμπι τίτλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό! Οι εκτιμήσεις του πρώην κόουτς της Ξάνθης…

Δηλώσεις τόσο για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού όσο για την πρώην ομάδα του, τον Άρη παραχώρησε ο Σάκης Τσιώλης στην metrosport.

Ο έμπειρος τεχνικός (έχοντας ένα μικρό πέρασμα από την Ξάνθη το 2014) αναφέρθηκε εξαρχής για το γεγονός ότι θα σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές στις πρώτες αγωνιστικές, λέγοντας πως είναι «μια καλή πάσα στους ρέφερι να συγκεντρωθούν στο έργο τους και να δείξουν ότι αξίζουν».

Όσον αφορά τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, εξέφρασε την απόψη πως στο μεγαλύτερο κομμάτι του θα είναι ένα «παιχνίδι κέντρου», δεν προβλέπει ωστόσο ισόπαλο αποτέλεσμα καθώς «κάποιος θα είναι αυτός που χαμογελάσει στο τέλος».

Σε ερώτηση επίσης για το εάν επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικιών η φερόμενη υπόθεση πολυϊδιοκτήσιας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα δεν είναι αδιάφοροι από τα όσα ακούγονται και γράφονται και επειδή δεν ξέρουν τι θα συμβεί με το CAS, με τα τωρινά δεδομένα πρέπει να διαφυλάξει και τη δεύτερη θέση, αφού η ΑΕΚ καραδοκεί επικίνδυνα από πίσω».

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρώην σταθμός της καριέρας του Άρης, και στην πρώτη ερώτηση αναφορικά με τον αγώνα των Κίτρινων με τον ΟΦΗ, ο Τσιώλης απάντησε, λέγοντας: «Όσον αφορά για το ματς με τον ΟΦΗ θεωρώ ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε έναν καλό ρυθμό πριν την καραντίνα, έχει καλό ρόστερ ειδικά από το κέντρο και μπροστά και μπορεί να βγάλει πράγματα στο γήπεδο».

Σε άλλη ερώτηση για το εάν ο Άρης μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου, τοποθετήθηκε λέγοντας πως αν καταφέρει να προκριθεί «είναι ένα παιχνίδι κι όλα μπορούν να συμβούν». Και πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορέσει να πετύχει τον διακαή του πόθο μετά από πολλά χρόνια».