Απίστευτο τροχαίο με ανατροπή ΙΧ μπροστά από την Αστυνομία Ξάνθης (+photos)

Ένα σοβαρό όσο και απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 μ.μ. του Σαββάτου στην οδό Νέστου, λίγα μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Ένα λευκό chevrolet, κινούμενο στην οδό Νέστου από την Κλεμανσώ με κατεύθυνση την Αστυνομία συγκρούστηκε με ένα γκρι smart, το οποίο ήρθε από την οδό Ολόρου και, σύμφωνα με τις ενδείξεις, μπήκε στην πορεία του πρώτου οχήματος.

Από τη σύγκρουση το λευκό όχημα, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στην άκρη του δρόμου.  Ο οδηγός και η συνοδηγός βγήκαν από το όχημα τα πρώτα λεπτά μετά το ατύχημα, όμως στο πίσω κάθισμα εγκλωβίστηκε ένας ανήλικος συνεπιβάτης τους.

Επί τόπου βρέθηκε η Τροχαία αλλά και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής. Προκειμένου να απεγκλωβίσουν το νεαρό επιβάτη, έκοψαν την οροφή του αυτοκινήτου και τον παρέδωσαν σώο και ασφαλή σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να το διακομίσει στο Νοσοκομείο. Εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται να φέρει σοβαρά τραύματα.

Όπως ήταν λογικό, στο σημείο συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος καθώς πρόκειται για πολύ σοβαρό ατύχημα με ανατροπή σε ένα μικρό δρόμο με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Φωτογραφίες: Γιώργος Σαμαρτζής

Πηγή: https://xanthi2.gr/