ΕΠΣ Θράκης: Κρεμά παπούτσια στα 25 και αναλαμβάνει νέος γενικός αρχηγός του Πανθρακικού ο Πέτρος Βιόπουλος!

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ελπίζουμε προσωρινά ως αθλητής, έβαλε ο Πέτρος Βιόπουλος μετά από συνεχόμενες ατυχίες τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς.

Ο Πέτρος Βιόπουλος μάλιστα, ανακοινώθηκε ως νέος γενικός Αρχηγός του Πανθρακικού, δείχνοντας την αγάπη και το πάθος για τον σύλλογο, αφού αποφάσισε να προσφέρει από μια άλλη θέση.

Ο «Βίο», ξεκίνησε από τις ακαδημίες Γκουτσίδη Ουζουνίδη στην Μεσσούνη και συμμετείχε στα κλιμάκια παίδων και νέων κατακτώντας μάλιστα το πανελλήνιο το 2009. Κατόπιν στα 16 του βρέθηκε στις ακαδημίες της Κέρκυρας και αγωνίστηκε μια φορά με τους Φαίακες στην τιμωρημένη Τούμπα στις 17 Απριλίου του 2011 και στην ηττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος ως αλλαγή από το 76′.

Ακολούθησαν οι Έβρος Σουφλίου, Δόξα Προσκυνητών, FSV Ντούισμπουργκ, ξανά οι Προσκυνητές, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ, και φέτος ο Πανθρακικός.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας: «Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Πέτρο Βιόπουλο από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αποφάσισε να προσφέρει από ένα διαφορετικό πόστο στην ομάδα μας με εχέγγυα την παθολογική του αγάπη για το ποδόσφαιρο, με το οποίο έχει συνδυάσει την ζωή του.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο πόστο!»