25χρονος βρέθηκε στο κενό από κτήριο κοντά στο 3ο Δημοτικό Ξάνθης και τραυματίστηκε σοβαρά

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες ένας 25χρονος βρέθηκε ξαφανικά στο κενό απο κτίριο της οδού 28ης Οκτωβρίου με Ρήγα Φεραίου κοντά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης με αποτέλεσμα να πέσει σοβαρά  τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο.

Ενώ προς το παρόν κανείς δεν  γνωρίζει την ακριβή αιτία του ατυχήματος (:), οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι η κατάσταση του νεαρού είναι πολύ σοβαρή, κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σαφαήνεια τι συνέβη και πως έσπασε το τζάμι στον όροφο που βρίσκονταν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης.

Κάποιοι  άλλοι ισχυρίζονται ωστόσο γιατί στο ίδιο κτίριο βρέθηκε κι ένας φίλος του σε κατάσταση μέθης, ενδεχομένως το θύμα να παραπάτησε κια να βρέθηκε στο κενό. Προς το παρόν η αστυνομία δεν ανακοινώνει τίποτα, ωστόσο βεβαιώθηκε το συμβάν.

Ας ευχηθούμε ο νεαρός να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του καθώς η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Ανακρίσεις για τον τραυματισμό του νεαρού κάνει ήδη η Ασφάλεια Ξάνθης.

Πηγή: http://maxitisthrakis.blogspot.com/