Πρόσωπο που κατήγγειλε ο ΠΑΟΚ καθώς και πρώην μέλος της ΕΕΑ ζήτησε ο Ολυμπιακός για μάρτυρές του ενώπιον του CAS

Σοβαρές δικαστικές εξελίξεις φαίνεται ότι είχαμε την Τετάρτη στο μέτωπο του CAS καθώς πλέον επιβεβαιώνεται και από βορειοελλαδίτικες πηγές αφενός ότι ο ΠΑΟΚ πρότεινε τον Πανόπουλο για μάρτυρά του στο CAS, αφετέρου έγινα γνωστοί οι τρεις μάρτυρες που πρότεινε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέλεξαν είναι ένας από τους τρεις μάρτυρες που έχουν δικαίωμα να παρουσιάσουν στην εκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης στο CAS να ειναι ο δικηγόρος Δημήτρης Τζουγανάτος. 

Σε όσους κάτι λέει το όνομα, όπως θυμίζει το metrosport «πρόκειται για τον δικηγόρο που, σύμφωνα με την καταγγελία του επίσημου ΠΑΟΚ, στο γραφείο του, παραμονές της εκδίκασης της υπόθεσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, είχαν προσέλθει οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (η γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου και ο δικηγόρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Χατζησαββάογλου) και ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, υπεύθυνος γραφείου τύπου του Αυγενάκη (κάτι που ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, με αποτέλεσμα να προαναγγείλει όπως και ο ΠΑΟΚ κινήσεις νομικής φύσης)».

Παράλληλα, ο επίσημος ΠΑΟΚ είχε κάνει λόγο για στενή φιλία του κυρίου Τζουγανάτου (που επίσης είχε κάνει γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του ΠΑΟΚ) με το μέλος της ΕΕΑ, Νίκο Φαραντούρη.

Ο Ολυμπιακός που είχε «απαντήσει» μιλώντας για λήψη γνωμοδότησης πάνω στην υπόθεση από πλευράς του κ. Τζουγανάτου, έχει δηλώσει, ακόμη, ως μάρτυρες τον καθηγητή συνταγματικού δικαίου Σπύρο Βλαχόπουλο και τον δικηγόρο Παναγιώτη Περράκη, παλιό μέλος της ΕΕΑ, που όπως επίσης θυμίζει το metrosport «είχε αποτελέσει την αιτία να δημιουργηθεί ένταση στην διάρκεια της συζήτησης της υπόθεσης για περιοριστικούς όρους στον Βαγέλη Μαρινάκη τον Νοέμβριο του 2015» καθώς «από τον πρόεδρο της επιτροπής Κωνσταντίνο Παπαπαλάκη δεν του είχε επιτραπεί να ψηφίσει και ο ίδιος είχε απλά διατυπώσει την θέση του, αναφέροντας πώς θα ψήφιζε υπέρ της αθώωσης του προέδρου του Ολυμπιακού (τελικά είχε επιβληθεί πρόστιμο σε Μαρινάκη-Ολυμπιακό, ύψους 300.000 ευρώ)».

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δήλωσε ως μάρτυρα τον Χρήστο Πανόπουλο (μαζί με τον Πολυχρόνη Συγγελίδη, ιδιοκτήτες της Ξάνθης), καθώς θεωρείται άκρως σημαντικό πρόσωπο για να αποδομήσει τις κατηγορίες περί κυριαρχικής επιρροής του Δικεφάλου στην θρακική ΠΑΕ. Επιπλέον, επέλεξε δύο ακόμη πρόσωπα, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, ωστόσο θεωρούνται μάρτυρες που μπορούν να διευκολύνουν στο να ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι πλέον όλα τα δικόγραφα είναι στην διάθεση όλων των αντιδίκων, δηλαδή, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΕΠΟ αλλά ΚΑΙ της Ξάνθης.