ΕΠΣ Έβρου: Περιμένουν την… άνοδο στην Α’ Κατηγορία Ποντιακός και ΠΑΕ Ριζίων

ΠΑΕ Ριζίων και Ποντιακός Αλεξανδρούπολης κατέλαβαν τις δεύτερες θέσεις στον Βόρειο και στον Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Βάσει των αρχικών προκηρύξεων και δεδομένου ότι διεκόπη απότομα το πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν άνοδο στην Α’ Κατηγορία αλλά με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και με δεδομένο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS για επικείμενη αναδιάρθρωση στο μεγάλο πρωτάθλημα με πιθανή διεξαγωγή του, έχουν βάσιμες προσδοκίες ανόδου.

Πρόκειται για δυο αναμφισβήτητα ιστορικές ομάδες με πολλά χιλιόμετρα και στο μεγάλο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου. Εφόσον λοιπόν περάσει η πρόταση της αναδιάρθωσης με Βόρειο και Νότιο Όμιλο όχι μόνο στην κατώτερη αλλά και στην Α’ Κατηγορία, το λογικό σενάριο θέλει τις δυο αυτές ομάδες που διεκδικούσαν άνοδο να ανεβαίνουν και αυτές στην Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο ομάδες έμειναν πίσω από τους δυο… Ατρόμητους (Ασπρονερίου και Άβαντα αντίστοιχα). Η ΠΑΕ Ριζίων την στιγμή της διακοπής ήταν 5 βαθμούς πίσω από το Ασπρονέρι αλλά 9 μπροστά από τον τρίτο Ακρίτα Νέας Βύσσας, ενώ ο Ποντιακός ήταν μόλις έναν πόντο πίσω από τον Άβαντα και είχε 12 διαφορά από την τρίτη ΑΕ Νέας Χηλής.