Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Πανθρακικού στο γραφείο του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη

Aντιπροσωπεία του Πανθρακικού επισκέφτηκε το γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη, με θέμα το πλάνο της ομάδας για την επιστροφή στις μεγάλες επιτυχίες.

Μάλιστα όπως γνωστοποιήθηκε από την δημοσίευση, ο Γιάννης Γκαράνης παρουσιάστηκε γνώστης των αθλητικών γεγονότων της πόλης, τονίζοντας πως ο Δήμος είναι στο πλευρό όλων των συλλόγων της πόλης, όπως φυσικά και στον Πανθρακικό.

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση:

«Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη.Οι ιθύνοντες του συλλόγου μας γνωστοποίησαν στον Δήμαρχο της πόλης μας το μακροπρόθεσμο πλάνο για να μπορέσει να μπει ξανά ο Πανθρακικός στο δρόμο των επιτυχιών, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την Κομοτηνή στο Πανελλήνιο.Το κλίμα ήταν κάτι περισσότερο από φιλικό καθώς ο κ. Γκαράνης παρουσιάστηκε γνώστης των αθλητικών πεπραγμένων της περιοχής τονίζοντας πως ο Δήμος είναι στο πλευρό όλων των συλλόγων της πόλης, όπως φυσικά και στον Πανθρακικό, με τον οποίο η πόλη έζησε μεγάλες στιγμές.Κοινή συνισταμένη των δύο πλευρών ήταν η οριοθέτηση σωστών προτεραιοτήτων ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των Κομοτηναίων για τον αθλητισμό ενώ συζητήθηκαν ιδέες και προτάσεις για να μπορέσει η ομάδα μας να συμβάλλει στην αύξηση του αθλητικού ιδεώδους στην Κομοτηνή.Ευχαριστούμε τον κ. Γκαράνη για την υποδοχή και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.»