Ακύρωσε την πτήση ο Ατρόμητος – Αναβάλλεται η σαββατιάτικη αναμέτρηση της Ξάνθης

Οι φόβοι που εξέφρασε ο Ατρόμητος για να ταξιδέψει στην Ξάνθη φαίνεται ότι έπιασαν τόπο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο Ατρόμητος ακύρωσε την προγραμματισμένη για την Παρασκευή πτήση του.

Ο αγώνας θα αναβληθεί λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊου στην περιοχή της Ξάνθης. Ωστόσο η πρώτη σκέψη είναι η αναβολή να είναι μόλις 24 ωρών και απλά αντί για Σάββατο να διεξαχθεί Κυριακή.

Με τον τρόπο αυτόν θα δοθεί χρόνος στις υγειονομικές αρχές (κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην περιοχή από το πρωί της Πέμπτης) να διευκρινίσουν οτι δεν υπάρχει κινδυνος για τους παικτες του Ατρομητου να ταξιδέψουν την Ξάνθη.

Ήδη έχουν ανάψει τα τηλέφωνα ανάμεσα στις δυο ομάδες, τη διοργανώτρια αρχή και την ΕΡΤ η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα. Ολοι συμφωνουν να πάει εκτός απροοπτου το ματς για την Κυριακή.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης υποβλήθηκε σε τεστ την Τετάρτη (3/6) και τα αποτελέσματα αναμένονται την Παρασκευή (5/6). Από τα αποτελέσματα εξαρτάται και η διεξαγωγή.

Οπως αναφερει το Sport24, σε περίπτωση που είναι αρνητικά, όπως και το αναμενόμενο, το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή, με μια ημέρα καθυστέρηση. 

Εάν προκύψει θετικό δείγμα, τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα αναφορικά με τη διεξαγωγή (ή μη) της αναμέτρησης. Αλλά αυτό ισχύει έτσι κι αλλιώς για καθε αγωνα – εφόσον υπάρξει κρούσμα σε ομάδα.