Τραγωδία στην Ξάνθη – Νεκρός από ηλεκτροπληξία οδηγός νταλίκας

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τρίτης ένας οδηγός νταλίκας στην ΕΛΒΙΖ, στην Ξάνθη.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία όταν το όχημά που οδηγούσε ήρθε σε επαφή με κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα ο οδηγός του φορτηγού μετέβη στο εργοστάσιο της ΕΛΒΙΖ για τη μεταφορά προϊόντων. Το φορτηγό του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ακούμπησε κολόνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να κοπεί ένα καλώδιο και ο ίδιος να βρει τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία.

Ο άτυχας άνδρας από την Καβάλα ξεφόρτωσε σόγια στο εργοστάσιο ζωοτροφών και ετοιμάστηκε να φύγει. Όμως καθώς απομακρυνόταν, σήκωσε την καρότσα του προκειμένου να απομακρυνθούν τα υπολείμματα, όπως πιθανολογείται από τους ανθρώπους της εταιρίας και την Αστυνομία.

Δεν είχε παρατηρήσει ότι ήταν κάτω από το δίκτυο του ρεύματος με αποτέλεσμα η καρότσα να έρθει σε επαφή και να κόψει ένα καλώδιο. Ο οδηγός τότε άγγιξε την πόρτα προσπαθώντας να διαπιστώσει τι είχε συμβεί και ο θάνατός του από ηλεκτροπληξία ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε Ασθενοφόρο όχημα, καθώς και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία. Τις συνθήκες διερευνά η Αστυνομία της Ξάνθης ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: xanthinea.gr και https://xanthi2.gr/