Θυμήθηκαν την πρώτη άνοδο του Πανθρακικού στη Super League Φώτης Κωνσταντινίδης και Νίκος Μπαχαρίδης

Ήταν η 1η Ιουνίου του 2008 όταν ο Πανθρακικός με τέρμα του Ρόνι Φαν Ές επικρατούσε στου Ζωγράφου με 1-0 του μαχητικού Ηλυσιακού και πανηγύριζε την άνοδο στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Μία ονειρεμένη σεζόν ολοκληρώθηκε με τον πιο ονειρικό τρόπο σε ένα γήπεδο, όπου οι πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας κατάφεραν να το μετατρέψουν σε ΔΑΚ. Δύο άνθρωποι που συνεχίζουν να προσφέρουν στον Πανθρακικό από άλλο πόστο πλέον αλλά τότε ζούσαν όλες τις στιγμές εντός γηπέδου μίλησαν στον «ΠτΘ» για το πώς ένιωθαν εκείνες τις στιγμές.

«Να ζεις τέτοιες στιγμές σαν ποδοσφαιριστής είναι ευλογία» θυμάται ο Νίκος Μπαχαρίδης συμπληρώνοντας πως δεν μπορούσε ο Πανθρακικός να μην κερδίσει τότε γιατί ο κόσμος ήταν κυριολεκτικά ο 12ος παίχτης. «Τότε υπήρχε ένας ιός στην Κομοτηνή, αυτός του Πανθρακικού και όλοι δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό» συμπλήρωσε ο εμβληματικός αρχηγός των «Πρασίνων», ο οποίος μάλιστα είχε προβλέψει πριν λίγα χρόνια πως θα αγωνιστεί μία μέρα στην Α΄ Εθνική με τον Πανθρακικό.

«Είχαμε ξεκινήσει μία πολύ καλή πορεία από την Γ΄ Εθνική και ο κόσμος ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας» επισήμανε από την πλευρά του ο υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας της Κομοτηνής Φώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ευλογημένο για το γεγονός πως ήταν μέλος εκείνης της ομάδας.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και ο Πανθρακικός να βρίσκεται πλέον στο τοπικό, ωστόσο επιθυμία όλων είναι να επιστρέψει η ομάδα της Κομοτηνής όσο το δυνατόν ψηλότερα και οι δύο σημαντικές αυτές προσωπικότητες των «Πρασίνων» κτίζουν καθημερινά τις βάσεις για να γίνει το όνειρο ξανά πραγματικότητα.