ΕΠΣ Θράκης: Συνεχίζει τη συνεργασία με τον Πανθρακικό ο Νίκος Μπαχαρίδης

Ο Νίκος Μπαχαρίδης συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των «Πρασίνων» της Κομοτηνής.

Ο «Μπάχα» είναι εμβληματική φυσιογνωμία για το φίλαθλο κοινό της ομάδας και πολύ αγαπητός ενώ όλοι συμφώνησαν πως πρέπει να κριθεί μόλις φτιάξει αυτός το ρόστερ, καθώς πέρυσι ανέλαβε την ομάδα στην 6η αγωνιστική.

Ο Μπαχαρίδης έζησε μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού με αποκορύφωμα την άνοδο και την συμμετοχή στην SuperLeague ενώ ήδη έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του και σαν προπονητής, καθώς μετρά ήδη πολλές επιτυχίες στις ομάδες που έχει προπονήσει.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού, που αναρτήθηκε πριν λίγα λεπτά έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020/21.

Οι δρόμοι των δύο πλευρών ταυτίστηκαν ως προς την φιλοσοφία της ομάδας μας, καθώς επιθυμία μας είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου δίνοντας βαρύτητα στα παιδιά της Ροδόπης, βάζοντας τις βάσεις για τον Πανθρακικό του αύριο. Ο Πανθρακικός θα παρουσιαστεί αντάξιος της ιστορίας και του ονόματος που αντιπροσωπεύει με απώτερο σκοπό την δημιουργία μίας νέας βάσης φιλάθλων, που θα κρατήσει ψηλά τον πυρσό της ομάδας αναμμένο.

Ο προγραμματισμός ξεκινά άμεσα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας».