Γ’ Εθνική: Μετά τον Μελισσά κοιτά και Καραμπετάκη το Παραλίμνιο

Προπονητή στην θέση του Δημητριου ψάχνει ο Απόλλων Παραλιμνίου με το όνομα του Νίκος Καραμπετάκης να παίζει και αυτό δυνατά μετά από αυτό του Πασχάλη Μελισσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, ο πρώην τερματοφύλακας της Δόξας Γρατινής την χρυσή περίοδο της ομάδας, δείχνει υπ’ αριθμόν ένα στόχος και μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Παραλιμνίου, αφού έχουν υπάρξει ήδη προχωρημένες επαφές. 

Ο Καβαλιώτης τεχνικός και πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Καβάλας δέχτηκε προσέγγιση από τους Σερραίους, που εκτιμούν το έργο του και συνέλεξαν θετικές πληροφορίες (είναι άλλωστε γνώστης των συνθηκών στον όμιλο συμμετοχής του Απόλλωνα), αλλά έχουν έρθει σε επαφή και με άλλους τεχνικούς. 

Ο Καραμπετάκης που απασχόλησε και ομάδα της Κύπρου, μόνο αρνητικός δεν έδειξε με βάση την «υγεία», το πλάνο και την οργάνωση της σερραϊκής ομάδας, ενώ είδε θετικά και το γεγονός ότι θα είναι κοντά στη «βάση» του και έτσι ενδεχομένως μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις. 

Ο Νίκος Καραμπετάκης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Α. Ε. Πιερέων, ομάδα Δ Εθνικής του Νόμου Καβάλας. Στην συνέχεια εργάστηκε κατά σειρά σε Άρη Ακροποτάμου, Νέστο Χρυσούπολης με τον οποίο κατέκτησε το τετραμπλ, πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ Εθνική, αλλά και Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας, Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, Super Cup, ο Ηρακλής, ως βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου για δύο χρόνια, πρώτα στην Football League και μετά στην Super League, η Δόξα Δράμας στην Γ Εθνική, ο Αγροτικός Αστέρας στην Football League.

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο συνεργάστηκαν και πάλι στον Ο. Φ. Η στον πάγκο του οποίου κάθισε και ως πρώτος προπονητής σε τέσσερα παιχνίδια της Super League, ενώ ήταν και συνεργάτης του Χάιμε Βέρα στην συνέχεια. Ακολούθησε ο Ιάλυσσος στην Football League και η Τρίγλια στο ιδιο πρωτάθλημα.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στην θέση του τερματοφύλακα, ξεκινώντας από την ομάδα της Καβάλας, ενώ ακολούθησαν Ακράτητος, Νέστος Χρυσούπολης, Ένωση Θράκης, Ορφέας Ελευθερούπολης, Δόξα Γρατινής, Νέστος Χρυσούπολης και Α. Ε. Πιερέων, η οποία ήταν ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πρώτος της προπονητικής.