ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Επιστροφή Τσιρώζη στην ΑΕ Κομοτηνής, τέλος ο Νικέλλης!

Η ΑΕ Κομοτηνής ανακοίνωσε την επιστροφή του Κομοτηναίου play maker Βασίλη Τσιρώζη, καθώς και το τέλος της συνεργασίας με τον Σπύρο Νικέλλη.

Ο Βασίλης Τσιρώζης ξεκίνησε από την ηλικία των 16 από το ανδρικό τμήμα της ΑΕ Κομοτηνής, ενώ πέρυσι παράλληλα με την στρατιωτική του θητεία αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνή. Η ομάδα τον καλοσώρισε πίσω με μια φωτογραφία από τα παλιά.

Από την άλλη, ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Σπύρο Νικέλλη, που είχε αποκτηθεί πέρυσι από τον Αίαντα Κομοτηνής, αφού ο αθλητής τελείωσε τις υποχρεώσεις του με το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις τη ομάδας:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του δικού μας Βασίλη Τσιρώζη στην οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής.Ο Κομοτηναιος Play Maker ξεκίνησε από την ομάδα μας όπου αγωνίστηκε σε ηλικία 16 ετών στο ανδρικό τμήμα για να μετεγγραφεί στην Προποντίδα, ως φοιτητής της Φαρμακευτικής σχολής Θεσ/νίκης. Το 2017 αγωνίστηκε με τον Γαλαξία (τελικός κυπέλου ΕΚΑΣΘ) συγχρόνως με τις σπουδές του (πρώτος σκόρερ του final 4 πανεπιστημιακού πρωταθλήματος ΑΠΘ 2019). Ο Βασίλης τελείωσε τις σπουδές του και μαζί με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνή (Β Εθνική). Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας καθώς ο Βασίλης εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι ένα εξαίρετο παιδί… Καλώς ήρθες σπίτι σου Βασίλη!»

«Ο Σπύρος Νικέλλης μετά από έναν χρόνο παρουσίας στο ρόστερ της ομάδας μας ολοκληρώνει τον κύκλο σπουδών στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και μαζί κλείνει και ο κύκλος παρουσίας του στην πόλη μας! Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής ακαδημιών και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή του!»

Δείτε την φωτογραφία με την οποία καλωσόρισε η ΑΕ Κομοτηνής τον Τσιρώζη: