Super League: Ο «ταξίαρχος» Πανταζής που θήτευσε 7 χρόνια στην Ξάνθη δίπλα στον Πανόπουλο επιστρέφει στον Άρη!

Στον Άρη μετά από διάλειμμα ενός έτος επιστρεφει ο γιατρός Βαγγέλης Πανταζής που αν και από την Πιερία ξεκίνησε το 1990 στην Ξάνθη μαζί με Κωστένογλου, Κεχαγιά, Ουζουνίδη και Καραγεωργίου.

Μετά μια επταετια στην θράκη τον Αύγουστο του 1997 πέρασε για πρώτη φορά την πύλη του Ν. Ρυσίου, ερχόμενος από την Ξάνθη και σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS από σύσταση του Μάκη Τζάτζου που αγωνιζόταν τότε στον Άρη ξεκινώντας ένα ταξίδι που τότε σίγουρα δεν φανταζόταν ότι θα κρατούσε 22 ολόκληρα χρόνια, με διακοπή ενός έτους την φετινη περίοδο. Είναι ο «ταξίαρχος» της ομάδας, άλλωστε αυτός ήταν και ο βαθμός με τον οποίο αποστρατεύτηκε πριν από λίγα χρόνια. 

Σύμφωνα με το pressaris μετά από έναν χρόνο συνεργασίας της ΠΑΕ Αρης με τον Χάρη Κυριακίδη και τον Γιάννη Ράλλη, οι «κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους, προτού μάλιστα ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν με τον Βαγγέλη Πανταζή να επιστρέφει στην ομάδα ως ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ.

Ο Χάρης Κυριακίδης είχε αναλάβει επίσημα τη θέση του ιατρού της ΠΑΕ στις 20 Ιουνίου, διαδεχόμενος τότε τον επί 22 χρόνια γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Σύμφωνα μάλιστα με επίσημες μελέτες της UEFA, οι Κιτρινόμαυροι φέτος είχαν το καλύτερο ιατρικό τιμ της Super League 1, στοιχείο το οποίο προκύπτει από στατιστικούς αριθμούς με βάση τους τραυματισμούς και την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Παρόλο αυτά, όμως, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον νεαρό γιατρό, “δεξί χέρι” του Γιάννη Ράλλη, ο οποίος μάλιστα παρέδωσε ήδη στους διάδοχούς του μία αναλυτική έκθεση ως απολογισμός της σεζόν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα.

Σε ότι αφορά την επιστροφή του Βαγγέλη Πανταζή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε επαφή τις προηγούμενες ημέρα και αποτελεί εισήγηση του Θόδωρου Καρυπίδη, ενώ την Δευτέρα θα δώσει το “παρών” στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ώστε να παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές. Μαζί του θα είναι και ακόμη ένας συνεργατης με τον οποίο αναλαμβάνουν στην ουσία το ιατρικό κομμάτι.