O χάρτης της A2 Γυναικών! Οι αντίπαλοι της Ασπίδας Ξάνθης στο νέο πρωτάθλημα

Μετά την συνεδρίαση της ΕΟΚ και την οριστική απόφαση πως δεν θα υπάρξει κανένας υποβιβασμός, η Ασπίδα Ξάνθης σώθηκε και μαθηματικά, κάτι το οποίο θα γινόταν στον αγωνιστικό χώρο κατά 99% όπως δήλωσε στο ThrakiSports o προπονητής της Νεδήμ Καρά Αχμέτ και έτσι θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.

Το νέο πρωτάθλημα της Α2 περιέχει συνολικά 43 ομάδες. Χωρίς ακόμα να είναι κάτι επίσημο, υποθέτουμε πως θα υπάρξουν τρεις όμιλοι των 11 ομάδων και ένας των 10, δηλαδή τέσσερις συνολικά.

Αν πάμε σε πρωτάθλημα τεσσάρων ομίλων, τότε σίγουρα μαζί με την Ασπίδα Ξάνθης θα είναι οι Πάνθηρες Καβάλας, Άρης, Ηρακλής, ΑΕ Πυλαίας, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΣ Πανόραμα, ΜΕΝΤ, και οι δύο ομάδες που θα προβιβαστούν από την ΕΚΑΣΘ.

Δεν ξεχνάμε πως πέρυσι ο Παναθλητικός πήρε το πρωτάθλημα και δεν επιθυμούσε να πάρει την άνοδο στην Α1 με αποτέλεσμα να προβιβαστεί ο ΠΑΣ Γιάννενα, οπότε πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να είμαστε 100% σίγουροι για οτιδήποτε.

Αξίζει να ξαναυπενθυμίσουμε πως όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση, όποια ομάδα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή αποχωρήσει ή δεν αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία, δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα.

Συμπερασματικά ο νέος όμιλος της Α2 Γυναικών όπου θα μετέχει η Ασπίδα Ξάνθης θα έχει ως εξής:

Ασπίδα Ξάνθης
Πάνθηρες Καβάλας Hρακλής Θεσσαλονίκης
Άρης Θεσσαλονίκης
ΑΕ Πυλαίας
Αναγέννηση Νέου Ρυσίου
Απόλλωνα Καλαμαριάς ΑΣ Πανόραμα ΜΕΝΤ Επιπλέον οι δύο ομάδες που θα προβιβαστούν επίσημα από την ΕΚΑΣΘ.