Γ’ Εθνική: Τέλος από την Θυέλλα Σαρακηνών ο πρώην του Πανθρακικού Λεωνίδας Μπίλης

Παρά την επιτυχημένη πορεία του και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο Λεωνίδας Μπίλης αποχώρησε από την Θυέλλα Σαρακηνών, αναζητώντας νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Ο Εβρίτης πρωην βοηθός προπονητή και γυμναστής στον Πανθρακικό το 2009 επί Αλμπερ Καρτιέ ανέλαβε των πάγκο των «Πειρατών» τον Σεπτέμβριο του 2019 και είχε μια εξαιρετική πορεία σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο, όπως αυτός του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Μέχρις ώτου διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, βρισκόταν στην 7η θέση, πετυχαίνοντας 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Σχετικά με την αποχώρησή του, ο Λεωνίδας Μπίλης μίλησε στην metrosport, όπου και δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Ηλία Αταλασίδη, ο οποίος ήταν συνεπής σε όλα του, το διοικητικό συμβούλιο και ιδιαίτερα τους τρεις συνεργάτες που είχα, τον φροντιστή Νίκο Νίκου, τον μασέρ Μπάμπη Γιαρένη και τον βοηθό Γιώργο Τσάτση. Πάνω από όλα, όμως, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές. Έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, διαφήμισαν τη Θύελλα Σαρακηνών στον πιο δύσκολο όμιλο της Βόρειας Ελλάδας πετυχαίνοντας ιστορικές νίκες και ανεπανάληπτα αποτελέσματα για την ιστορία της ομάδας. Όλα αυτά θα αξιολογηθούν από την ιστορία στο μέλλον. Παρ’ ότι ήμουν στο πρότζεκτ της ομάδας και για την επόμενη σεζόν, αποφάσισα να αποχωρήσω για προσωπικούς λόγους. Θα μου μείνουν οι αξέχαστες νίκες απέναντι σε όλους τους ιστορικούς αντιπάλους, όπως αυτές με τον Αγροτικό Αστέρα, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον Μακεδονικό. Εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο και στους φιλάθλους να χαρούν ξανά μια τέτοια πορεία στο μέλλον. Θα είμαι πάντα φίλος της ομάδας και θα την παρακολουθώ με ιδιαίτερη αγάπη».