LIVE η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου του 2020 στην ΕΠΣ Ξάνθης

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη του κυπελλούχου της σεζόν 2019-2020.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε πληροφόρηση για την κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου της ΕΠΣ Ξάνθης για την σεζόν 2019-2020.

Ωρα 18:50 Η κλήρωση γίνεται στα γραφεία της ΕΠΣ Ξάνθης με περιορισμένο αριθμό προσώπων και μόλις έναν εκπρόσωπο να έχει δικαίωμα να παραβρεθεί από την κάθε διεκδικήτρια του κυπελλου, τον Ορφέα Ξάνθης, τον Αρη Αβατου, τον Ηρακλή Ζυγού και την Ασπίδα Ξάνθης.

Ωρα 18:52 Η κλήρωση θα ξεκινήσει σε 5 λεπτά στα γραφεία της ΕΠΣ όπου είναι ήδη το προεδρείο της Ενωσης και οι εκπρόσωπο των τεσσάτων ομάδων

Ωρα 18:55 Οπως εχει αποκαλυψει το ThrakiSportS, θα διεξαχθουν διαδοχικες κληρωσεις με βασει τους αγωνες που ειχαν αναδειχθει για τα ημιτελικα. Θα κληρωθει ενας νικητης απο καθε ημιτελικο και μετα ο νικητης του τελικου.

Ωρα 18:58 Κάνουν πλάκα οι παριστάμενοι στο προεδριο της ΕΠΣ Ξάνθης ότι δεν έχει φέρει τσιρλιντερς για τα χορευτικά, όπως στους προηγουμενους τελικους

Ωρα 19:01 Στην ωρα της, με αγγλικο ραντεβου, ξεκινά η διαδικασία με πρώτο τον προεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιωργο Πανίδη να κάνει εναν χαιρετισμό. «Θα θέλαμε να κριθεί στο γηπεδο αλλά αναγκαζόμαστε να κάνουμε κλήρωση, καλή τυχη σε ολους»

Ωρα 19:03 Η σειρά στην Επιτροπη Κυπελλου που μόλις ξεκίνησε τη διαδικασία

Ωρα 19:04 Πρώτα βγαινει το ζευγαρι Ασπιδας – Ζυγου. Νικητής ο Ζυγος.

Ωρα 19:06 Τωρα εχουμε το ζευγαρι Ορφέας – Αβατο. Νικητής ο Ορφέας.

Ωρα 19:08 Ορφέας και Ζυγός στον τελικό και πάμε για να δουμε τον κυπελλούχο. Νικητής ο Ορφέας! 11ο κυπελλο!!!

Ωρα 19:09 Γινεται και… μικρος τελικος για την 3η θεση και την περιπτωση που οι δυο πρωτοι δεν δηλωθουν στο Κυπελλο

Ωρα 19:10 Κυπελλουχος ο Ορφέας, αναπληρωματικός ο Ζυγός, ακολουθεί το Αβατο διευκρινιζει ο Πανιδης

Ωρα 19:12 Παρηγοριά στον άρρωστο χαρακτηρίζει την κλήρωση του μικρου τελικου ο Γιάννης Μπόσβελης του Αβάτου που με αρκετή δόση χιουμορ είπε στους διοικουντες της ΕΠΣ: «Τρία κύπελλα είπατε οτι θα διοργανωσετε, κανένα δεν δώσατε τελικά»

Ωρα 19:14 Ο Πανίδης εξηγεί οτι θα δοθεί κανονικά κύπελλο που θα τοποθετηθεί στην τροπαιοθηκη του Ορφέα και αυτό θα συμβεί στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης, όταν και όποτε αυτή γίνει.

Ωρα 19:18 Ολοκληρώνεται στο άψε σβήσε η διαδικασία. Ο Ορφέας Ξάνθης έστω και μέσω κλήρωσης διατηρεί τα περσινά σκήπτρα και θα εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο του νομού (μαζί με τον ΑΟΞ) στο Κύπελλο Ελλάδος της νέας σεζόν