ΕΠΣ Θράκης: Παραμένει «Ρομαίος» μετά την περιπετειώδη επιστροφή του από την Μαγιόρκα ο Σεϊδάν Μαμούτ

Σε μια ακόμη σπουδαία κίνηση προχώρησε η νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία ομάδα των Νέων Ρομά αφού συμφώνησε να συνεχίσει σε αυτην ο Σεϊδάν Μαμούτ.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 4/1/1993) πέρυσι στα λίγα ματς που πρόλαβε και αγωνίστηκε με την ομάδα μέχρι την διακοπή βοήθησε με την ποιότητα του και του χρόνου ο προπονητής – παίκτης Αμέτ Ερκάν ποντάρει πολλά περισσότερα στην αξία του.

Ο Σεϊδάν έχει αγωνιστεί 3 φορές στην Super League με τον Πανθρακικό, συνολικά 112′, βασικός με την Καλλονή ένα ενενηντάλεπτο και ως αλλαγή με τον Παναθηναικό (4′) και με τον Ατρόμητο (15′).

Μετά τον Πανθρακικό μετακόμισε Αλεξανδρούπολη στον Εθνικό στην Γ’ Εθνική και ακολούθησαν το Κόσμιο, όπου ήταν άτυχος με τραυματισμούς, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου όπου κατέκτησε το νταμπλ και πέρυσι για λίγες ημέρες ο Κομψατος Πολυάνθου πριν τους Ρομά.

Οι κινήσεις των Νέων Ρομά δεν σταματούν εδώ αφού θα υπάρξει και συνέχεια αρχικά με ανανεώσεις και κατόπιν με μεταγραφές εκπλήξεις…

Θυμίζουμε στις αρχές του περασμένου μήνα ο Μαμούτ βρισκόταν στην Μαγιόρκα της Ισπανίας μαζί με φίλους του, για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους και επέστρεψε στην Ελλάδα εσπευσμένα με το ένα από τα δύο αεροπλάνα που ναύλωσε η ελληνική κυβέρνηση μένοντας σε αυστηρή καραντίνα στο ξενοδοχέιο Στάνλεϊ, με τα αποτελέσματα του τεστ ευτυχώς από τον Covid19 να είναι αρνητικά.