«Τέλος εποχής» δηλώνει μέλος του ΤΑΑ Εθνικός: «Δεν υπάρχει πλέον το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης όπως το ξέραμε»

Με μια ανάρτηση του ο Αναστάσιος Τοκαμάνης, το ένα από τα τρία μέλη της επιτροπής που στην ουσία τρέχουν τα θέματα της ομάδας μετά την παραίτηση της προηγούμενης διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικος, άναψε φωτιές για το μέλλον του αθλήματος στην Αλεξανδρούπολη.

Αφορμή αποτέλεσε το ακόλουθο σχόλιο του μέλους του ΤΑΑ Εθνικός στο προσωπικό του προφίλ στο faceboοk: “Μετά και τα τελευταία γεγονότα, ένα είναι το σίγουρο, δεν υπάρχει πλέον το βόλλευ της Αλεξανδρούπολης, όπως το ξέραμε. Τέλος εποχής..”.

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αυτή τα οποία έσπευσε να απαντήσει. Αρχικά ένας χρήστης ανέφερε, “τι έγινε, πουλήθηκε η ομάδα?” με τον Τοκαμάνη να απαντάει: Δεν έχει σχέση με τον Εθνικό μόνο, αλλά με την φαγωμάρα και το μίσος (πρόσεξε, όχι διαφωνία, μίσος απίστευτο) των ανθρώπων του βόλλεϋ μεταξύ τους, έτσι όμως ο αγαπημένος Εθνικός, όπως και καμιά άλλη ομάδα στη πόλη δεν έχει μέλλον..”.

Μια άλλη χρήστης αναφέρει “Τώρα το καταλάβατε; Αργήσατε” με τον ίδιο να απαντάει “η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..” . Ένας άλλος χρήστης ανέφερε “ζηλέψαμε τα χάλια της Ορεστιάδας”.

Ενας άλλος γνωστός φίλος του Εθνικού έγραψε: “Να σας πω την γνωμη μου…ειναι καλα με τους συλλογους, να ανακατευονται ανθρωποι, που πρωτα τους αγαπουν ως πρωην αθλητες η εντοπιοι φιλαθλοι, σαν ενα κομματι της ζωης τους.
Δευτερον να ειναι ανθρωποι εγνωσμενης αξιας σε καποιους τομεις, οχι οικονομικα φαληρημενοι, με γενικη μορφωση και διαπιστωμενο υφος και ηθος.
Τριτον, σκοπος εμπλοκης τους να ειναι το αντικειμενο πχ εδω, η προκοπη του Εθνικου και οχι η χρηματικη η αλλη ωφελεια του εμπλεκομενου.Να μπορει να δωσει ο εμπλεκομενος περισσοτερα απο οτι τυχον θελει να παρει.
…….Δυστυχως εμπλεκονται αμφιβολου ως αρνητικης αξιας ανθρωποι, οι οποιοι εξ αγνοιας ανικανοτητας η λογω συμπεριφορας υπερφιαλης λαμε μαιμους εκτιθενται, ενω το χειροτερο, συγκροτουν ομαδες ομοιων με σκοπο να σαμποταρουν ηθικα εντιμα φιλαθλα στοιχεια που αγαπουν αθλημα πολη και συλλογο.
Γνωμη μου, αν θελετε πεταξτε την στα σκουπιδια.”

Τέλος, ένα τελευταίο σχόλιοκαι μάλιστα από πρώην μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός ανέφερε: “Τάσο δεν γίνεσαι κατανοητός μην μιλάς σαν την Πυθία είσαι δίπλα στη διοίκηση του Εθνικού και πρέπει να μιλάς και να καταλαβαίνουν όλοι τι ευνοείς….Αυριο κάποιοι θα κατηγορούν όπως γίνεται συνήθως τους Αλεξανδρουπολίτες ότι δεν βοηθούν την ομάδα κλπ δηλαδή θα φωνάζουν στα ραδιόφωνα ότι η ομάδα είναι της πόλης κλπ κλπ και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός….λόγια που ακούμε συχνά……όμως ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ.”.

Από την πλευρά του ο Τάσος Τοκαμάνης απάντησε: “Δεν είναι μόνο ο Εθνικός το βόλλευ της Αλεξανδρούπολης, αλλά και όλοι αυτοί που αγαπάνε το άθλημα και φύγαν για άλλες πολιτείες. Δεν βλέπεις το πρόβλημα, και δυστυχώς δεν το βλέπουν και πολλοί άλλοι, τι να πω. Έτσι φτάσαμε εδώ και φοβάμαι ότι έρχονται χειρότερα, εάν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και κυρίως συμπεριφορές απέναντι στους παλιούς φίλους που με τον χρόνο γίνανε “εχθροί”, μια φαγωμάρα με θύμα το βόλλευ της πόλης, τα ίδια και στην Ορεστιάδα….”

Η ανάρτηση ένα και πλέον 24ωρο μετά, εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις, τριγμούς και σχόλια: