Τέλος εποχής για τον πρώην φορ του Πανθρακικού Φώτη Παπουλή!

Έπειτα από μια γεμάτη 8ετία, ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού (2010-2011) Φώτης Παπουλής αποχωρεί από το κυπριακό πρωτάθλημα και τον Απόλλωνα Λεμεσού, με το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα να είναι αρκετά πιθανό!

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Φώτη Παπουλή με τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς ανακοινώθηκε πως ο 35χρονος επιθετικός δεν θα συνεχίσει στους «γαλάζιους». Οπου από το 2012 έγραψε τη δική του ιστορία, ήταν ο «ηγέτης» τους, κατέκτησε τίτλους και μεταξύ άλλων έπαιξε στην Εθνική Ομάδα της Κύπρου.

Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και ύστερα από 287 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα τους (104 γκολ), έφτασε η ώρα του «αντίο».

Ο λόγος της αποχώρησης του έμπειρου ποδοσφαιριστή από την κυπριακή ομάδα δεν ήταν οικονομικός αλλά περισσότερο έπαιξε ρόλο η διάθεση του να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις έπειτα από ένα τόσο μεγάλο διάστημα παραμονής στον ίδιο σύλλογο.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του 35χρονου Παπουλή στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πλέον πολύ ορατό, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η παραμονή στην Μεγαλόνησο.

Κυπριακά ρεπορτάζ ανέφεραν την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ όπου είχε πάει μετά τον Πανθρακικό, ως έναν πιθανό προορισμό για εκείνον χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Θεωρείται σίγουρο πάντως πως η περίπτωση του θα απασχολήσει έντονα αρκετούς συλλόγους της SL1.