ΕΠΣ Έβρου: Γενική Συνέλευση για τον Ορέστη Ορεστιάδας στις 14 Ιουνίου

Την Κυριακή 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ορέστη Ορεστιάδας έτσι ώστε να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Το σωματείο του Μ.Γ.Σ. Ορέστη Ορεστιάδας σύμφωνα με τις καταστατικές υποχρεώσεις και εναρμονισμένο με τον νέο αθλητικό νόμο που διέπει την χρηστή λειτουργία των αθλητικών συλλόγων καλεί σε γενική συνέλευση μελών την Κυριακή στις 14 Ιουνίου στο εντευκτήριο ( αίθουσα συνελεύσεων ) στο κλειστό αθλητικό κέντρο Νίκος Σαμαράς, στις 11:00.

Θα τηρηθούν απόλυτα οι διαδικασίες και οι διατάξεις που προβλέπουν ο νέος αθλητικός νόμος και το καταστατικό του συλλόγου μας, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Για αυτό τον λόγο και μέχρι το Σάββατο 13/06, θα επικαιροποιηθει και θα επανενεργοποιηθει το μητρώο μελών του συλλόγου, όπου στις διαδικασίες θα αποτελέσει το σώμα για τις αποφάσεις και τις συζητήσεις. Για την ενεργοποίηση ή την προσθήκη μελών απαιτείται η οικονομική καταβολή (οικονομική τακτοποίηση) 10 ευρώ. Επικοινωνία για την εν λόγω διαδικασία με τους:
Περεντιδης Θεόδωρος τηλ 6977806031
Χασανιδης Πέτρος τηλ 6948822210

Θέματα:
Απολογισμός έτους
Επικύρωση μητρώου μελών
Ανακήρυξη εκλογών και συγκρότηση σε σώμα
Ανοιχτή συζήτηση

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΜΓΣ Ορέστη Ορεστιαδας

Για να μην αφήσουμε στην τύχη το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ιστορικου σωματείου. Ό,τι κατέκτησαν με μεράκι οι παλιότεροι ( διοίκηση, αθλητές, κόσμος ), κρατώντας και τα θετικά της δίετους αυτής πορείας, διαμορφώνουμε τα νέα καθήκοντα και τις νέες υποχρεώσεις. Το σωματείο είναι σύμφυτο με την κοινωνική ζωή και το αθλητικό στερέωμα της πόλης μας! Περήφανοι για αυτο, και δείχνουμε σεβασμό σε όσους κρατάνε με απεριόριστες δυσκολίες τα υπόλοιπα σωματεία και συλλόγους της περιοχής.