Ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ομάδων αποκαλύπτει ο ατζέντης του Άμπαντ

Για ενδιάφερον αρκετών ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Ξάνθης, Κάρλος Άμπαντ, ανάφερεται σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του, Χουάν Ντίος Καράσκο.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Tuttomercato», ο Καράσκο τόνισε πως αρκετές ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 24χρονου Ισπανού πορτιέρο, που αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από τον ΑΟΞ υπό την μορφή δανεισμού από την Τενερίφη.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή δήλωσε σχετικά: «Ο Κάρλος Άμπαντ ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και είχε προπονητή τον Ζιντάν. Έπαιξε στην Ελλάδα στην Ξάνθη, αλλά ανήκει στην Τενερίφη. Όμως, στην Ελλάδα τον θέλουν αρκετές ομάδες».

Δεν είναι βέβαια κάτι άγνωστο στο ρεπορτάζ των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, καθώς κατά καιρούς φημολογείται το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του Άμπαντ (είχε βγει πριν λίγο καιρό έντονο ενδιαφέρον του Ατρομήτου), ενώ και ο ίδιος μέσω δηλώσεων του τόνισε πως δεν αποκλείει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, εκτός βέβαια της Ξάνθης.