Δηλώσεις Βουρδόλη για την χρήση από το κοινό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Άνοιξαν και για το κοινό οι οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τηρώντας πάντοτε τα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Υγειονομικής Επιτροπής.

Ειδικότερα, οι πολίτες θα μπορούν πλέον να αθληθούν επιδεικνύοντας ειδικό «Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», ενώ θα υπάρχει έλεγχος για τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται σε μια αθλητική εγκατάσταση κάθε δεδομένη στιγμή.

«Οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν ήδη ανοίξει, τόσο οι ανοικτές όσο και οι κλειστές, για τους αθλητές των Σωματείων 13 ετών και άνω. Πλέον έχουν ανοίξει και για το κοινό, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Υγειονομικής Επιτροπής» δήλωσε στο evros24 ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Θεόδωρος Βουρδόλης.

Εξάλλου, τους δυόμισι μήνες κατά τους οποίους ήταν σε εφαρμογή τα μέτρα απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας, ως γνωστόν ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επενέβη με διορθωτικές παρεμβάσεις και εργασίες καθαρισμού και συντήρησης σε όλους τους κλειστούς και ανοιχτούς αθλητικούς χώρους του Δήμου.

«Έχουν γίνει απολυμάνσεις σε όλους τους αθλητικούς χώρους, έχουν γίνει επισκευές των φθορών που υπήρχαν – οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αποδοθεί στους αθλητές και τους πολίτες έτσι όπως πρέπει, για να μπορούν απρόσκοπτα να κάνουν την άθλησή τους.  Έχουμε προσωπικό που καταγράφει όλους τους πολίτες και τους αθλούμενους στις εγκαταστάσεις προκειμένου να υπάρχει έλεγχος και να τηρούνται όλα όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς» κατέληξε ο Θ. Βουρδόλης.