Super League: Εν αναμονή των αποφάσεων για πλέι άουτ συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθη

Παρόλο που δεν είναι ακόμη δεδομένη η διεξαγωγή των πλέι άουτ και δεν πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της φάσης, η Ξάνθη συνεχίζει την προετοιμάσια της εν αναμονή των τελικών αποφάσεων.

Στο αρχικό αυτό στάδιο επανέναρξης των προπονήσεων, όπως και της Δευτέρας (25/5), οι οδηγίες του Νίκου Καραγεωργίου και των συνεργατών του έχουν ως σκοπό την επανάκτηση του χαμένου ρυθμού της ομάδας. Στο σημερινό πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην τακτική και στους βασικούς τομείς του παιχνιδιού.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου του ΑΟΞ:

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία της η Xanthi FC εν αναμονή των αποφάσεων για την εκκίνηση των play off και των play out του πρωταθλήματος της Superleague. Ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του, δίνουν τις οδηγίες τους στις προπονήσεις με σκοπό η ομάδα να βρει τους ρυθμούς της. Ασκήσεις τακτικής υποομάδων σε γήπεδα μικρών και μεγαλύτερων διαστάσεων, αμυντική λειτουργία, pressing και επιθετική ανάπτυξη ήταν οι τομείς που δούλεψε η ομάδα την Δευτέρα, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις την Τρίτη την Τετάρτη.