Σιγουριά από Γαβριηλίδη: «Θα ολοκληρωθεί κανονικά το Κύπελλο, θα αποφασίσουμε για τον τελικό»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «FOCUS FM 103,6» παραχώρησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπελλου και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης σχετικά με την εξέλιξη, αλλά και ορισμένα ζητήματα που αφορουν τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στις δηλώσεις, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου τόνισε πως ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος θα ολοκληρωθεί κανονικά, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα και στο ζήτημα της έδρας του τελικού, χρίζοντας το ΟΑΚΑ ως τη πιθανότερη λύση, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το Καυτανζόγλειο ως έδρα σε περίπτωση που βρεθούν στον τελικό ΠΑΟΚ και Άρης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μάνου Γαβριήλιδη:

«Γιατί να μην παίξουμε κανονικά στο Κύπελλο; Αφού κανονικά θα γίνει το πρωτάθλημα, θα γίνει και το Κύπελλο. Αναζητούμε να βρούμε ημερομηνίες μετά τις 19 Ιουλίου για να γίνουν οι δυο ημιτελικοί. Ίσως να γίνει και κατά την διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος, γιατί δύσκολα να διεξαχθούν οι 10 αγωνιστικές Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ο ΟΤΕ για να φτάσουμε στο τέλος της διοργάνωσης.

Δεν μπορώ να σας πω κάτι για την έδρα του τελικού. Πάντως το ΟΑΚΑ είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στην χώρα, αλλά δεν θέλω να πω τι θα συμβεί αν πάει ο τελικός ΠΑΟΚ – Άρης. Το σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο και σε μια τέτοια περίπτωση θα περάσει μέσα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και από την πολιτεία.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των ημιτελικών θα αποφασίσουμε και θα δούμε πως θα γίνει ο τελικός. Πάντως ίσως να υπάρξει διαφορά αν ο τελικός είναι ΠΑΟΚ – Άρης. Υπάρχει η επιλογή του Καυτανζογλείου, που από την στιγμή το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο, μπορεί να φιλοξενήσει έναν τελικό.

Μπορεί να τελειώσουμε νωρίτερα την σεζόν και στις 19 Ιουλίου να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Πρέπει να δούμε το τελικό πρόγραμμα της Λίγκας, να δούμε τις κενές ημερομηνίες και μετά να αποφασίσουμε».