ΕΠΣ Θράκης: «Αιχμηρό» διαζύγιο στη συνεργασία με την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ανακοίνωσε το Κόσμιο

Το τέλος της συνεργασιας του με την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ανακοίνωσε το Κόσμιο, μιλώντας για αθέτηση της συμφωνίας μεταξυ των δυο πλευρών.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου έχει ως εξής:

Τον Αύγουστο του 2019 γεννήθηκε η ιδέα της συνεργασίας της ομάδας ανδρών του ΠΑΟΚ Κοσμίου με την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Μια συνεργασία με πολλά όνειρα και βλέψεις και από της δύο πλευρές για το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου με την ανάδειξη νέων ταλέντων από τον ν Ροδόπης.
Και ενώ από την πλευρά μας ο στόχος ήταν ξεκάθαρος ότι όλα τα παιδιά της ακαδημίας θα παίζουν μόνο στην ομάδα του Κοσμίου άρχισαν από των Σεπτεμβρίο κιόλας τα πρώτα σύννεφα της συνεργασίας. Η πλευρά της ακαδημίας με συννενόηση με τον προπονητή έδιναν παίκτες σε άλλες ομάδες και φτάσαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με 5-6 παιδιά. Που και αυτά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έφυγαν όλα πάντα με την έγκριση της ακαδημίας και του προπονητή και δεν είχαμε ούτε ένα από τα παιδιά της ακαδημίας στο ρόστερ της ομάδας.
Της τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου επέστρεψε ένα από τα παιδιά που είχε δοθεί σε άλλη ομάδα και έτσι τελείωσε η σεζόν μόνο με έναν μικρό από την ακαδημία. Και έτσι λοιπόν τελείωσε μια ελπιδοφόρα συνεργασία πριν καλά καλά ξεκινήσει.
Πιστεύουμε οτι λάθη έγιναν και από της δύο πλευρές. Κάποιοι έκαναν ποιο πολλά και η άλλη ποιο λίγα. Αυτό ας το κρίνει ο κάθε γονιός που είχε το παιδί του στην ομάδα αλλά και ο κάθε υγιής ποδοσφαιρόφιλος.

ΤΟ ΔΣ του ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ