ΕΠΣ Έβρου: Το «αντίο» του Άρδα Καστανέων στον Τάσο Αλμπανίδη

Χωρίζουν οι δρόμοι του Τάσου Αλμπανίδη με τον Άρδα Καστανέων, ενός παίκτη – μάλαμα που πρόσφερε τα μέγιστα στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε.

Η μακροσκελείς ανακοίνωση των πρασίνων: Μετά απο 4 χρόνια με τη φανέλα της ομάδας μας…ήρθε η ώρα να πούμε “αντίο” με τον Τάσο Αλμπανίδη, τον…έτερο της φουρνιάς των φοιτητών που πραγματικά προσέφεραν πολλά στον Άρδα μας!

Ο Τάσος ήρθε στην ομάδα μας την σεζόν 2016-17 μαζί με τον “κολλητό” του Θανάση Τσόντζορα για να συναντήσουν εκεί τον κατά ένα χρόνο “παλιότερο” Σταμάτη Τζιαφερίδη και πραγματικά να γίνουν αχώριστοι και να δέσουν και με την υπόλοιπη ομάδα σαν να ήταν χρόνια στις τάξεις μας, δίνοντας παράλληλα, αγωνιστικά τον καλύτερο τους εαυτό και πολύτιμες βοήθειες στους εκάστοτε προπονητές.

Στα…χάι λαιτς του Τάσου με τη φανέλα του Άρδα σίγουρα το γκολ μέσα στο Σουφλί, την σεζόν 2018-19, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, με ένα όμορφο γυριστό σουτ, είχε βάλει τις βάσεις για ένα μεγάλο διπλό. Επίσης την ίδια χρονιά το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε για να κάνει το 2-0 στο επικό ματς με τον Ιπποκράτη εντός έδρας (4-4).

Γενικά ο Τάσος πρόσφερε τα μέγιστα σε αυτά τα 4 χρόνια και αν δεν είχε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του πέρσι (κάταγμα περόνης) θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη η παρουσία του, μιας και βρισκόταν πάντα στις βασικές επιλογές όλων των προπονητών που συνεργάστηκε.

Ένα παιδί – μάλαμα, δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα τόσο στα κοινά της ομάδας μας όσο και στο “έξω” του…το βέβαιο είναι πως θα μας λείψει!

Φεύγει απο την πόλη της Ορεστιάδας όπου φοιτούσε μιας και ολοκλήρωσε τις σπουδές τους και μετακομίζει στον τόπο καταγωγής τους, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τάσο σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στον Άρδα μας, θα’σαι πάντα κομμάτι της ιστορίας μας, ένα ακόμα δικό μας παιδί!

Να’σαι πάντα καλά…εις το επανιδείν φίλε!