Επέστρεψε ο Πανίδης στην ΕΕ της ΕΠΟ και συμμετέχει στην κρίσιμη «τηλε»συνεδρίαση της Δευτέρας

Από το μεσημέρι βρίσκεται σε εξέλικη η κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην οποία μεταξύ άλλων θα συζητηθούν και τα ζητήματα υποβιβασμών από την Γ’ Εθνική και προβιβασμών σε αυτήν από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Ηδη η πρώτη απόφαση που διαρρέεται είναι ότι επισκπεύδεται για τις 16 Ιουνίου η εξαιρετικά κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, μετά την οποία και με την αλλαγή του καταστατικού που θα γίνει σε αυτήν, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Ομοσποδία.

Πληροφορίες για την ώρα δεν υπάρχουν για το τι έχει συζητηθεί για τα θέματα Γ’ Εθνικής που καίνε τους περισσότερους στην περιοχή, ωστόσο η μεγάλη είδηση είναι ότι στην συνεδρίαση της ΕΕ συμμετέχει από την Ξάνθη μέσω τηλεδιάσκεψης και ο πρόεδρος της εκεί ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης.

Ο Πανίδης ήταν πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος και είχε κληθεί προ διετίας να αντικαταστήσει τον Δημοσθένη Κιουπτσίδη της ΕΠΣ Γρεβενών, ο οποίος είχε τεθεί προσωρινά σε αργία. Όταν δικαιώθηκε δικαστηκα ο τελευταίος, είχε επιστρέψει και ο Πανίδης ήταν και πάλι αναπληρωματικός.

Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο παραιτήθηκε από διατέλεσε από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου Κώστας Βρακάς, ο οποίος είχε διατελλέσει πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.

Κατά συνέπεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης καλείται εκ νέου να καλύψει το κενό και να μετέχει στην ΕΕ της ΕΠΟ μέχρι και την λήξη της θητείας της, είτε το καλοκαίρι είτε τον Οκτώβριο, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πότε θα γίνουν οι νέες εκλογές.