Απολύθηκε από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης ο επί 4 χρόνια προπονητής της Γιάννης Ανδρεάδης

Αίσθηση προκαλεί η απόφση της διοίκησης της Νίκης Αλεξανδρούπολης να προχωρήσει ουσιαστικά στην απόλυση του Γιάννη Ανδρεάδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την ευθύνη και των αναπτυξιακών τμημάτων της.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα σε όσους δεν γνώριζαν πρόσωπα, πράγματα και παρασκήνια με ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το δελτίο Τύπου της Νίκης που επισήμως δεν κάνει λόγο για απόλυση αλλά αναφέρει ρητά ότι είναι μονομερής απόφαση διακοπής της συνεργασιας από την διοίκηση της ομάδας, έχει ως εξής:

“Το Δ.Σ. της Νίκης αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας του συλλόγου με τον προπονητή Γιάννη Ανδρεάδη ο οποίος για 4 χρόνια ήταν υπεύθυνος όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας και εργάστηκε με ιδιαίτερο ζήλο και συνέπεια βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πολλές νεαρές αθλήτριες να βελτιωθούν ατομικά και ομαδικά.
Ευχόμαστε στον Γιάννη Ανδρεάδη καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Η Νίκη θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί κρατώντας την Αλεξανδρούπολη ψηλά στον πανελλήνιο χάρτη του γυναικείου βόλεϊ, κάνοντας μία νέα ελπιδοφόρα αρχή”.