Βρέθηκε στέγη για το νέο τμήμα ιστιοπλοΐας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τη βοήθεια και του Δήμου

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πλέον έχει και τμήμα ιστιοπλοΐας, όπως έχει αποκαλυψει από τον περασμένο Φεβρουάριο το ThrakiSportS.

Μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες, το τμήμα ιδρύθηκε και μάλιστα βρέθηκε και ο χώρος όπου θα στεγαστεί. Πρόκειται για έναν χώρο μπροστά στη θάλασσα, πίσω από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Εθνικού στο Μαρακανα.

Στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε ήδη μια εγκατάσταση με στέγαστρα και μόνιμα κτίσματα, η οποία ήταν τα τελευταία χρόνια σχεδόν ανεκμετάλλευτη, καθώς εκεί στεγαζόταν το ποδοσφαιρικό τμήμα για κάποιες δράσεις, επεσήμανε στην εφημερίδα «Ελεύθερη Θράκη» ο Πρόεδρος ΜΓΣ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης.

Στις εργασίες ανάπλασης του χώρου συνέδραμε με μηχανήματα ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να είναι εύκολη η πρόσβαση των οχημάτων και των σκαφών, αλλά και ο χώρος να είναι πλήρως οργανωμένος με όσα απαιτούνται για το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Τα στέγαστρα για τα μικρά σκάφη είναι έτοιμα, ενώ υπάρχει και ο χώρος για τα φουσκωτά συνοδείας, καθώς και τα υπόλοιπα σκάφη. Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το τμήμα ιστιοπλοϊας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα ξεκινήσει να λειτουργεί με την επίσημη έλευση του καλοκαιριού.