Βόμβες Καραμπέτσου: «Οι βολεϊκοί του Έβρου να παραμερίσουν τις διαφορές τους γιατί δεν θα τους ήξερε η μάνα τους»

Στην αποκάλυψη ότι στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΕΟΠΕ «πρώτα ο Θεός και γιατρών και υγείας επιτρεπούσας» θα είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, προχώρησε ο Γιώργος Καραμπέτσος.

Μιλώντας μάλιστα στην Δέλτα Τηλεόραση, δεσμεύθηκε οτι το ψηφοδέλτιο του θα ξεκινά και πάλι από την Θράκη με την οποία έχει ιδιαίτερους δεσμούς. Άλλωστε είναι κουμπάρος με τον Μάριο Γκιούρδα, τον οποίο έχει παντρέψει και του έχει βαφτίσει και τη μία κόρη, ενώ ουκ ολίγες φορές ήρθε στον Εβρο για να παίξει ω διαιτητής αλλά παλιότερα και ως παίκτης στο ανοιχτό του Φώτης Κοσμάς.

Σε σχέση με το ποιο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι αυτό, δεδομένου ότι ο Αντώνης Τελόπουλος αποχωρεί, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος έπλεξε το εκγώμιο του Εβρίτη παράγοντα: «Επειδή ο Αντώνης Τελοπουλος έχει αποφανθεί να σταματήσει, κάποιο παιδι θα βρουμε να το βάλουμε στη διοικηση. Ωστόσο οφείλω να τονίσω ότι ο Αντώνης είναι ένας παράγοντας που τα επομενα χρόνια θα παίξει σημαντικό ρόλο στον αθλητισμό της πόλης σας και ιδιαίτερα του βόλεϊ. Εμεις οι του βολεϊ δινουμε μεγάλο βάρος στο θρακιωτικο βολεϊ και ιδίως στον Έβρο, για αυτό και σας βεβαιώ ότι στο ψηφοδέλτιο που θα ετοιμάσουμε θα υπάρχει και πάλι εκπροσώπηση έστω και χωρίς τον Τελόπουλο, αν δεν καταφέρουμε να τον μεταπείσουμε».

Με την ευκαιρία πάντως της παρουσιας του σε κανάλι της Αλεξανδρούπολης, προκάλεσαν αίσθηση τα λόγια του Καραμπέτσου για το αιώνιο πρόβλημα της πόλης: «Εχω ένα παράπονο, μια παράκληση προς τους φίλους μου στην Αλεξανδρούπολη. Κάποια στιγμή θα πρέπει η πόλη με τους περισσότερους διεθνείς να βρεθεί στον ίδιο δρόμο. Τωρα ο ενας στριβει δεξια, ο άλλος αριστερα, ο ένας ραβει και ο άλλος ξηλώνει. Εγώ ποτέ σεν μάσαγα τα λόγια μου και δεν θα το κάνω και τώρα. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλα αυτά τα παιδιά που απο το βόλεϊ γίνανε κάποιοι και πριν τους πάρει ο κυρ Μιχάλης (Παρασκευόπουλος) και τα άλλα παιδιά απο την Ορεστιαδα για να τους βαλει στην οικογενεια του βολεϊ, μπορει να μην τους ηξερε και η μανα τους, ότι όλοι αυτοί πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους, να καταλάβουν κάποια στιγμή ότι αδικούν τον εαυτό τους και την πόλη σας και μαζί και το άθλημα που τους ανέδειξε. Πρέπει να ενωθούνε να πάνε το θρακιώτικο βολεϊ εκεί που πρέπει».