Στο «μάτι» της Μπεσίκτας ο Μάνταλος! Δίνουν 800.000 ευρώ στην ΑΕΚ οι Τούρκοι σύμφωνα με δημοσίευμα

Το ό,τι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην άλλη πλευρά του Έβρου για τον θρακιώτη αρχηγό της ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο είναι γνωστό. Την Κυριακή ωστόσο τουρκική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον Κομοτηναίο παίκτη από την ΑΕΚ είναι η Μπεσίκτας (έχουν υπάρξει αναφορές και για Τραμπζονσπόρ και Μπασάκσεχίρ).

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “kartalhaber”, αναφέρει ότι “η Μπεσίκτας έχει βάλει στο… μάτι τον αρχηγό της ΑΕΚ και στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Αντεμ Λιάλιτς, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα ξεκινήσει επαφές για την απόκτησή του”.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης ότι “η Μπεσίκτας θα προσφέρει 800.000 ευρώ στην ΑΕΚ για τον Μάνταλο”, ένα ποσό που πάντως είναι πολύ πολύ μακριά από τα χρήματα που θα έβαζαν σε σκέψεις την Ένωση για τον αρχηγό της. Το Sport24 θυμίζει ότι τον περασμένο Γενάρη η Ενωση δεν μπήκε καν σε συζήτηση με την Αλ Ουάχντα που ήθελε να καταθέσει πρόταση κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μάνταλο.

Ο διεθνής μέσος πάντως, ήταν σε εξαιρετικό φεγγάρι επί Καρέρα. Ο Ιταλός κόουτς πέραν του ότι εκτιμά πολύ τα προσόντα του και την ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια, αναγνωρίζει ότι ο Μάνταλος πρέπει να παίζει σε κεντρικό ρόλο, πίσω από τον επιθετικό περιοχής και όχι να «χαραμίζεται» στα άκρα, όπως συνέβαινε στη συντριπτική πλειοψηφία των περασμένων ετών. Του το ανταποδίδει με ασίστ και γκολ.

Το σίγουρο είναι ότι ο αρχηγός της Ένωσης έχει πέραση στην Τουρκία. Άλλωστε το πρόσφατο παράδειγμα του Μπακασέτα που βρίσκεται μαζί με Τζαβέλλα και τον Εβρίτη Μανώλη Σιώπη στην Αλάνιασπορ δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στους γείτονες. Εκεί όπου μπορεί η τουρκική λίρα να καταρρέει αλλά στο ποδόσφαιρο ακόμα ρέει το χρήμα…