ΕΠΣ Ξάνθης: Τρεις οι κληρώσεις για να αναδειχθεί η κυπελλούχος ομάδα για τη σεζόν 2019-2020

Το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης στα γραφεία της Θερμοπυλών θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Ως γνωστόν στην κληρωτίδα θα μπουν τέσσερις ομάδες, όσες είχαν απομείνει στα ημιτελικά του θεσμού. Ο λόγος για τον κάτοχο του τροπαίου Ορφέα Ξάνθης, τον Άρη Αβάτου, τον Ηρακλή Νέου Ζυγού και την Ασπίδα Ξάνθης.

Οπως πληροφορείται το ThrakiSportS, η διαδικασία της κλήρωσης που θα ακολουθηθεί θα είναι αντίστοιχη με εκείνη που έγινε στην ΕΠΣ Έβρου και είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS και συγκεκριμένα η στήλη του Αθλητάμπουρα.

Συγκεκριμένα, για την ανάδειξη του κυπελλούχου δεν θα γίνει μία αλλά… τρεις κληρώσεις. Ωστε να έχει σασπένς η διαδικασία, πρώτα θα γίνουν οι κληρώσεις για την ανάδειξη των φιναλίστ του τελικού, από τα ζευγάρια που είχαν ήδη κληρωθεί στα ημιτελικά.

Έτσι πρώτα θα αναδειχθούν οι νικητές από τα ζευγαρια Ορφέας Ξάνθης – Αρης Αβάτου και Ηρακλής Ζυγού – Ασίδα Ξάνθης και μετά από αυτές τις δυο κληρώσεις των ημιτελικών, θα υπάρξει και η τρίτη κλήρωση ανάμεσα στους δυο νικητές για την ανάδειξη του κυπελλούχου.

Ενδέχεται να γίνει κλήρωση και για τον… μικρό τελικό, ώστε να υπάρξει πλήρης καθορισμός στην σειρά δικαιώματος συμμετοχής στο επόμενο Κύπελλο Ελλάδος, στην περίπτωση που η πρώτη ομάδα αλλά και η φιναλίστ – πρώτη επιλαχούσα δηλωσουν τελικά αδυναμία συμμετοχής.